MaxS Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 ко всему привыкнуть можно. Люди работают в моргах, на кладбищах, ритуальных конторах. Месяц-два и про кладбище за забором и думать забудете. Декор-ландшафт, не более. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Folk Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 FOLK писав: що ви маєте на увазі? що за норми? можете уточнити? QUOTE] Нормами не интересовался. Когда смотрел себе участок, проезжал мимо кладбища, пошутил на эту тему, а мой прораб что-то про эти метры сказанул. Точно не помню, можно просто спросить у юристов. Буду разговаривать на днях, постараюсь не забыть спросить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 25 жовтня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 буду дуже вдячний за конкректну інформацію! може я шось важливе пропустив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз