Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чем лучше пробурить скважину?

AnnaKiev

Рекомендовані повідомлення

Добрый день, мы сейчас на этапе скважины, нам предложили сделать скажину малогабаритной буровой установкой которая бурит на глубину 30м и с трубой d=100 мм производителя Барбара Качмарек (Польша). Местонахождение с. Копылов, Макаровский р-н. Скажите, пожалуйста, может кто-то сталкивался с этим производителем, просто смущает диаметр трубы и сама глубина скважины. Может ли быть на этой глубине вода пригодня для питья? Или просто пробурить обычной буровой машиной, есть свободный подъезд?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

....предложили сделать скажину малогабаритной буровой установкой которая бурит на глубину 30м и с трубой d=100 мм производителя Барбара Качмарек (Польша). ..... Или просто пробурить обычной буровой машиной, есть свободный подъезд?

 

Підприємство "Барбара Качмарек" не виробляє обсадних труб для свердловин.

Обсадна труба повинна мати крім питного сертифіката, сетртифікат відповідності і різьбове з'єднання.

В кращому випадку Вам запропонували труби напірні ПВХ з розтрубом для водопровідних мереж, в гіршому - труби ПВХ для зовнішньої каналізації, у поганому випадку - труби ПП для внутрішньої каналізації.

Якщо є вільний під'їзд, буріть свердловину кондиційною ∅ 125 мм трубою, буровою машиною. Середня ціна таких послуг ~ 250 грн за метр. Сетифікована обсадна труба дорожче некондиційного для свердловини Качмарека на ~ 50-60 грн , але ж і робите Ви свердловину не на рік-два.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую за пораду, ми також більше думаємо про звичайну бурову машину, підскажіть, будь-ласка, на яку глубину ви б порекомендовали бурити в нашому регіоні?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

.... на яку глубину ви б порекомендовали бурити в нашому регіоні?

Це залежить від того - чи заміську ділянку Ви будете використовувати для літнього проживання на дачі, чи водопостачання Вам необхідне для будинку постійного проживання.

Для дачі можна використати "полтавський" водоносний горизонт на 45-50 метрів. Перевищений вміст заліза цього горизонту для дачного поливу не критичний, а питну воду можна привезти з собою, або доочистити ту, що є.

Для заміського будинку постійного проживання краще підійде більш глибокий "бучак".

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...