Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Alvalk

Пользователи
  • Публікації

    5 584
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    47

Востаннє Alvalk виграв 29 квітня

Публікації Alvalk були найпопулярнішими!

1 підписник

Персональная информация

  • Откуда
    Одеса
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 465 переглядів профілю

Alvalk's Achievements

Властелин форума

Властелин форума (13/13)

  • 500 комментариев
  • Популярность
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму

Recent Badges

16,8 к

Репутація

  1. Запізно. Заколот розкритий. Їх всіх посодють 🤣 За нашими джерелами в ситуаційному центрі служби візитери голови Держспецзвʼязку Юрія Мироненка обговорили питання можливості відключення телерадіотрансляції аби замінити сигнал мовлення на засідання умовного «надзвичайного комітету», який має очолити країну після 20 травня. Окрім цього — обмеження президента урядовим звʼязком, в тому числі й міжнародні канали комунікації. Цими всіма питаннями опікується Держспецзвʼязку. Про це стало відомо з проекту документа, який хтось із працівників служби залишив у туалеті на поверсі, де відбувалося засідання майбутнього «тимчасового уряду».
  2. Костянтин Машовець 18 мин. · На авіабазі (АБ) Бельбек було... - 3 одиниці Су-35С - 10 одиниць Су-27\30 - 2 одиниці Миг-31БМ - до 5-и одиниць Ми-8\17 Самі пігдогі кажуть, що з цього списку варто викреслити, після чергового "пресечения терористического акта киевского режима", принамйні... - 1 Миг-31БМ - десь до 3-х одиниць Су-27\30 - по одній ПУ від ЗРС С-300 та С-400 + РЛС (яка саме - не уточнюється) - ну й як бонус - 11 "тушок борцов с нацизмом"... Про інші "пресечения", в районі Ай-Петрі, Євпаторії, Сімферополя й т.д. ми навіть не згадуємо... там також дуже активно "падали обломки" й "работала пво"... Нагадаю, якщо хтось забув, АБ Бельбек - одна з найбільших й потужних авіабаз противника на території окупованого Криму...
  3. чи як і раніше, інфраструктура для них досі не готова
  4. русня вже заплуталась в версіях А по факту там дуже схоже на підрив або схід бімби Олександр Коваленко: В мо рф заявляют, что обрушение секции многоэтажки в Белгороде стало следствием неудачного отражения ракетной атаки. Мол, обломки ракеты рухнули на дом и... обвалили его? Обломки? Прогресс в том, что пошло опровержение версии целенаправленного удара по дому украинской стороной. Регрессии же в том, что это всеравно ложь! Детонация отчётливо видна на первых этажах. Мощность взрыва не менее полутонны. Обломки ракеты не смогли бы пробить все этажи многоэтажки и взорваться на первом этаже. Это могла сделать только бомба, например, бетонобойная БЕТАБ-500, которые сейчас так же часто вкс рф применяют как ОФАБ-500 с УМПК. На мой взгляд, всё указывает именно на сход дефективной БЕТАБ-500 с Су-34, что уже неоднократно случалось в Белгороде, но без настолько масштабных разрушений с трагическими последствиями.
  5. Але втрат територій при цьому не допущено www.unian.ua/war/bilya-kordonu-na-harkivshchini-vidbuvalisya-boji-sinyegubov-rozkriv-chi-ye-vtrata-teritoriji-12632199.html
  6. Кажуть, щось у русні пішло не так:
  7. Ні про що - то було припущення, що їх зараз не виготовляють. А про можливості виробництва можна подивитись у відкритих джерелах: "200 ПУ і 3000 ракет для ЗСУ на осінь 2018 + не менше 40 ПУ для НГУ на кінець 2017" "Україна: У 2017 році КБ «Луч» продовжив постачання протитанкових ракетних комплексів «Стугна-П», достроково поставивши біля 300 ракет РК-2 із визначеною замовником кількістю пускових установок до серпня того ж року " До того ж можна додати, що виробляли також для інших країн, де її взяли на озброєння: Азербайджан, Саудівська Аравія, Алжир, Грузія, М'янма, Марокко, Катар, Єгипет, Йорданія. Я не кажу, що виробництво закриває всі потреби (тому нам дають і інше озброєння), але мова точно не про десятки.
  8. Та ні, це ми так тільки до повномасштабного вторгнення готувались Ну це й так зрозуміло, дивлячись на дефіцит бюджету. Але Стугна себе точно виправдовує, на неї, думаю, гроші є.
  9. А куди ж поділось виробництво? Згідно офіційним даним воно зростає: "Україна у липні 2023 року виготовила в 4 рази більше протитанкових ракетних комплексів "Стугна-П", ніж у січні."
  10. От біда... Як же їм тепер з цим жити?
  11. Це щось новеньке... Компанія Feloni Aero оголосила про запуск новітньої лінійки БПЛА, призначених для зміцнення обороноздатності України. Про це повідомило видання Defence Industry Europe. «Озброєні БПЛА Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневреність і ефективність у бойових сценаріях», — йдеться в публікації. Завдяки сучасним системам озброєння і передовим можливостям спостереження ці БПЛА дадуть змогу українським силам ефективно вирішувати складні безпекові завдання. «Завдяки незмінній підтримці з боку уряду США в рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, постачаючи передові озброєні БПЛА, які переглядають парадигму сучасної війни», — сказав він. Що відомо про дрони Felon? БПЛА Feloni Aero розроблені з урахуванням різноманітних потреб військових операцій. Залежно від виконання конкретних завдань — від розвідки і спостереження до точних ударів і захоплення цілей — компанія пропонує конфігурації, що налаштовуються. БПЛА Felon 1.0 створений для завоювання панування в небі. Розробники стверджують, що дрон поєднує в собі передові можливості спостереження та вогневу міць системи зброї калібру 5,56. Вогнева міць безпілотника та швидке реагування стануть у пригоді під час проведення розвідувальних місій, охорони периметру або контртерористичних операцій. Felon 1.0 буде особливо ефективним у міських зонах бойових дій, а також у віддалених прикордонних районах. БПЛА FelonX здатний вести вогонь найменшою ракетою у світі Spike. Розробники стверджують, що дрон компактний і досить вантажопідйомний, втім, точні технічні характеристики не наводяться. Ракета Spike — це досить ефективний протитанковий засіб ізраїльського виробництва, який конкурує з такими системами, як FGM-148 Javelin.
  12. За ночь средствами ПВО уничтожены и перехвачены 6 украинских БПЛА из которых: 3 над территорией Воронежской области, 1 над территорией Рязанской области, 1 над территорией Белгородской области и 1 над территорией Курской области, заявили в Минобороны РФ Схоже, Рязанський НПЗ входить до складу російської ППО. Перехопив!!! 🤣
  13. особливо якщо вирвати з контексту
×
×
  • Створити...