Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Alvalk

Пользователи
  • Публікації

    5 842
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    48

Усі публікації користувача Alvalk

  1. Та не може такого бути. Свинарчука прибрали. Резнікова прибрали. У владі нові обличчя. Тож це точно росийське ІПСО.
  2. Ну поки не те, щоб зовсім. Це виглядає так: А насправді десь так www.bbc.com/ukrainian/articles/c4nglxnk18xo
  3. Ліжко співробітника ТЦК на Тернопільщині
  4. Держава ні. МО сказало, що докуме6нт з ЦНАП підтверджує оновлення - значить так і є. Але у ТЦК план по відлову, тож як можуть, так і заманюють до себе.
  5. А він відмовлявся йти на ВЛК, чи навіщо його ціла група повезла? Їм нема більше, на що державні кошти витрачати? Здається, його просто розвели.
  6. о це вас штиріть... Основний актив Петра - це Рошен, він працює і платить податки в Україні. Це факт. Ротшильди лише управляють. Прибутки Рошена величезні. Це теж факт forbes.ua/news/solodki-32-mlrd-grn-vitorg-konditerskoi-korporatsii-roshen-viris-na-44-u-2023-rotsi-15032024-19907 А ви несете маячню, засновану лише на ваших особистих фантазіях. Це теж факт. Давайте докази, джерела, тоді побалакаємо. А інакше розмова ні про що.
  7. навіть я не зміг би так точно описати ваши вкиди, без жодних доказів і посилань на джерела. Співчуваю вам. Насправді замість пердіння ви б просто могли відкрити декларацію, і подивитись, що левова доля (більше 900 млн) його доходів - то дивіденди від Ротшильдів Ба більше, рошен у 2023 році ще збільшив прибуток на секретних контрактах по випуску цукерок, тож готуйтесь, вас від його наступної декларації ще більше порве
  8. це як з грошима в тумбочці
  9. Тут головне сказати слово "секретні" - і всі одразу мають повірити без жодних доказів При чому вони настільки секретні, що про них не знає навіть податкова, ГПУ і інші контролюючі органи. А він, падло, ще й знущається - платить з них податки і вказує в декларації Дякую, ви зробили мій день!
  10. Ким? так це спеціально для вас по 40 А для решти було набагато дешевше www.epravda.com.ua/news/2015/05/28/544379/
  11. А по скільки його мали продавати, якщо купляли по $1500-2000 ?
  12. Я про це й кажу. За Коломойського голосувати не було жодного бажання А більше схоже, що Єрмак. Та ні, овоч - той ще кидала, він же потім кинув Ахметова.
  13. До чого тут взагалі Зе? Він просто грав роль по написаному сценарію. Ті вибори в першу чергу виграв Бєня. Спочатку знищив рейтинг Петра (на якого він був дуже ображений), а потім втюхав всім слухняного хлопчика, приставив до нього Богдана. Потім звісно дещо змінилось, але втрачено було забагато часу (і не тільки)
  14. ви можете кусати його скільки завгодно, але переконати мене в тому, що Коломойський - це менше зло, ніж Порошенко, не зможете. Нажаль, інших реальних кандидатур, крім цих двох, на виборах не було.
  15. Та ні, лише через Г+Г засрав мізки, і виборці самі все зробили.
  16. Проблема з цими артистами в тому, що їх привів безпринципний Бєня, і в першу чергу вони виконували його замовлення.
  17. Це дуже зручно робити під час війни. Про це навіть зелені кричали і срали цеглинами, коли Петро ввів ВП всього на місяць - начебто він це робить, щоб узурпувати владу. P.S. Ще кумедніше це виглядає, коли деякі довбні з того ж табору ставлять йому у провину, що він не ввів ВП на весь час АТО/ООС
  18. ви зовсім не розумієте різницю між деменцією і обмовкою? Ще раз, я особисто вас питав, у вас в житті ніколи не бувало обмовок? Ну наче ж серйозний чоловік, а доколупуєтесь, як дитина
  19. Дехто нещодавно представив Зеленського як путіна. І що, це теж через необізнаність? У вас в житті ніколи не було обмовок?
  20. тут цікаво. Нардеп Железняк каже: У квітні 2022 року Офіс генпрокурора скерував запит про міжнародну правову допомогу до компетентних органів Хорватії. Суд виконав запит, арештував майно Медведчука на два роки – це найбільший строк, передбачений законодавством країни – і передав АРМА для подальшої реалізації. А Офіс генпрокурора каже: Яхта Медведчука в Хорватії перебуває під безстроковим арештом І кому вірити?
  21. Знов цей клятий Порошенко: Хорватський суд скасував арешт яхти Віктора Медведчука через відсутність обвинувального акта у кримінальній справі від Офісу генпрокурора
  22. Кажуть що він. Виклали в декількох джерелах саме як момент падіння того самого літака.
×
×
  • Створити...