Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Alvalk

Пользователи
  • Публікації

    6 220
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    56

Усі публікації користувача Alvalk

  1. Ніколи такого не було, і ось знов... "Є інформація, що він за кордоном". Обвинувачений нардеп Одарченко зник Депутат Андрій Одарченко (Слуга народу), якому загрожує десять років позбавлення волі, не прийшов на засідання суду. Його збираються оголошувати в розшук
  2. Ні, проорав "Всє ляглі!", а "Се ля ві" мабуть просто подумав
  3. Тк я наче нічого і не стверджував. Дав просто для інформації з посиланням і словами "видання пише"
  4. Гарне кіно. Так би дивився і дивився. Обов'язково до кінця. Зі звуком document_5427030270459006607.mp4
  5. У мене немає підписки (мабуть як і у вас), щоб прочитати всю статтю, а не лише її початок Але у журналістів мабуть є. Тому повірив на слово. www.unian.ua/world/plan-peremogi-zelenskogo-peredbachaye-zaproshennya-ukrajini-do-nato-do-2025-roku-le-monde-12761172.html
  6. Так є вже Безуглівка в Чернігівській ти Київській областях. А на Полтавщині є навіть Велика Безуглівка
  7. Насмішили... а це ви даремно дописали. Хто діючим зараз заважає грабувати багастрадждальний народ України?
  8. План цікавий, але щось не впевнений, що Байдену сподобається: Зеленський чекає, що Україну запросять в НАТО до 2025 року. Це зробить Байден до завершення каденції, — Le Monde Видання пише, що це частина «плану перемоги», який український президент представить у Вашингтоні.
  9. Ну принаймні те, що піднімала безнадійних, схоже на правду
  10. Махшир Кешер з івриту переводиться як… Засіб звʼязку
  11. Але питання в них якісь дивні:
  12. ну так і я про це - ось вам і різниця.
  13. Далеко не всі покидьки хочуть бути частиною раши.
  14. Я сказав - переважно старпери. До того ж, я не в курсі, чи ждун Дмітрук, чи просто покидьок.
  15. Нажаль, є немало таких, що хочуть до раши разом з територією. Одиниці - то хіба що в прилеглих територіях. А в Одесі, наприклад, ще ждунів вистачає Але переважно старпери. Молодь наче нормальна. Хоч це радує.
  16. Ну казати можна все, що завгодно. Хтозна, може там тільки на паперах залізобетонні, пиляти там теж вміють. До речі, там від кордону 500 км. У нас немає західних ракет на таку відстань. І взагалі гадати немає сенсу, головне - результат. ЦПД каже таке:
  17. та ні, у даному випадку таки БПЛА, навіть кацапи про це кажуть: Все в них збито, як завжди, це просто уламки.... І судячи з відео локалізація пройшла вдало
  18. Тю... просто хлопки і легке задимлення 🙃
  19. Я наче чітко висловився про ситуацію, без прив'язки до будь-якого табору. Також вважаю тупістю намагання присвоїти образливі "ярлики" - будь-то "сизоносий петьман" чи "зелена пліснява" чи ще щось. Моє ставлення до них теж однаково - емоції перешкоджають роботі їх мозку.
  20. Та однаково все. Політикам, нажаль, інколи доводиться жати руку покидькам і посміхатись, роблячи вигляд, що вони цьому раді. Просто деяким людям подобається носитись з такими фотками, вигадуючи зраду.
  21. Я не можу любити чи ненавидити найнятих менеджерів. У мене до них і до будь-якої влади є лише оцінка. На цьому пропоную припинити обговорювання особистостей, бо в цю гру можна грати разом. Воно вам треба?
  22. Це ж очевидно. Тому, що в моему повідомленні казалось про часи до повномасштабного вторгнення. У мене немає до нього ненависті. Так само, як він не має відношення до того, що країна об'єдналась.
  23. безвійськової??? Можна з цього місця детальніше?
  24. Ще не мали, але все йшло до того, і на це овоч працював. А якщо б вже мали, то українців вже ніхто б не питав.
×
×
  • Створити...