Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

murava

Пользователи
  • Публікації

    20 942
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    46

Востаннє murava виграв 4 квітня

Публікації murava були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Имя
    Андрей
  • Откуда
    Львов
  • Хобби
    филателия
  • Род занятий
    Массовик-затейник. Затеваю стройки....
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

murava's Achievements

Форумная легенда

Форумная легенда (12/13)

  • 10 подписчиков
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост

Recent Badges

40,9 к

Репутація

  1. Так само як з Зеленським, тільки без Зеленського
  2. Чому, мені достатньо по розрахункам тих самих 50 вт. Ні, не веде, не хрустить, не піниться, не пригорає навіть перегрівав багато разів вище паспортних температур. Ці температури в принципі дотримуватись по логіці мають, але якщо раптом на дошку падає сонце, то гріється вона до суттєво вищих. Це я до того, що не робіть з їжі культу, не все там так печально з дерев'яними покриттями.
  3. Це Львів, нормально утеплено, температура стяжки контролюється регулятором до 28-29 грд. Дошка кажись балтік вуд, але хз чи вона зараз продається. В принципі досвід інших будов каже, що від виробника там нічого особливо не залежить
  4. У мене особисто в експлуатації паркетна дошка на пробковій підложці з теплою підлогою, розрахункові тепловтрати 45 вт з квадрата. 15 років майже. Не жаліюсь
  5. Це безбожно палєвна схема, яка межує з ідіотизмом, вираховується на раз, зальот може бути такий, що треба бути дуже відбитим, щоб таке провернути. Якийсь очінь суровий піздьож
  6. Без схем ніяк нізя. У нас навіть бронь на підприємствах - це державна схема. Якщо у вас на підприємстві капітал іноземний, то всі там будуть мати бронь. Як наслідок - копійчані зарплати, ті самі омріяні 18-20 середньої буде за радість. Якщо у вас капітал український, то цілком заберуть по мобілізації все що рухається і має дві ноги. Бо треба розуміти чиє сіно влада жує. Доводиться відробляти. Мобресурсу вистачає. Просто необілечений мобресурс ніяк не хоче платити за білети, тому його треба порахувати - і обілетити. Все вірно. Схема працездатна, як годинник.
  7. Так я питав. Відповідь вас не потішить - "у нас є план по кількості на певний період і задача забезпечити його любими способами, решта нам взагалі пох".
  8. Тобто зараз всіх, кого хватають на вулиці - це просто перепис населення,їх тіпа привозять в тцк, переписують, уточнюють - і відпускають? А навіщо вони зараз в буси пакують як огірків, закон почне діяти з дня на день, там купа способів оновити данні, не заходячи в тцк? Чому всі запаковані призиваються вмить, навіть з порушеннями? Перегіби на мєстах? Бля, ну реально, де вас таких наївних в армію беруть? Тренінги якісь проводять чи шо?
  9. А мені подобається: на форумі сидять люди, які в масі в середньому заробляють по 3-5к$ в місяць і на сурьйозних щах розказують про достатність середньої зарплати в 18к у війську Ну давайте нарешті визнаєм , що наша мета - стара добра лампова робочо-селянська армія з легким фльором ринкових відносин, добряче приправлена патріотизмом. Можна і не приправляти, але тоді дорожче, а нам так нінада.
  10. Саме так. Сім побєдім. Це навіть в кацапів не спрацювало, но у нас свій, дуже особливий шлях.
  11. Ну давайте реально, візьміть будь-якого глибоко тилового незламно мобілізованого за ноги з тротуара в бус - за що йому завзято вмирати? За 18 тисяч грошового забезпечення, за які сім'я з голоду сконає? Коли мені далі розказуватимуть, про високі почуття патріотизму і обов'язку, то я зразу згадую прислів'я, що якщо вам кажуть, що справа не в грошах, то справа таки саме в грошах і є.
  12. ВРУ собирается запретить публиковать в Реестре судебные решения по мобилизации и воинскому учету Вскоре практика судов относительно мобилизации и выполнения воинского долга может быть закрыта для общественности. Соответствующий законопроект №7033-д готовится принять Верховная Рада. Так, 1 мая Комитет Верховной Рады по вопросам правовой политики рекомендовал к принятию законопроект №7033-д, который предлагает закрывать отдельные сведения в Едином государственном реестре судебных решений "в связи с чувствительностью этой информации в условиях войны". "По нему уже имели заключение комитета, но предложили пересмотреть его в связи с тем, что парламент принял законопроект о мобилизации. Теперь отдельные виды судебных решений, касающихся санкций за невыполнение своего воинского долга, тоже предлагается закрывать", - отметил член Комитета, народный депутат Роман Бабий. ------ Країна мрій Зеленскава всьо бліжє і неотвратімєй.
  13. Канешно легко триндіти про смерть кацапії і лякати голим моргентау з форума, знаючи, що самого в окоп денацифіковувати денацифікаторів на умовному токмакському напрямку тебе хіба жінка примусово відправить.
  14. 1. 10-12 грд 2. Можна поставити термоголовки на радіатори, які будуть відпрацьовувати алгоритм "не вище ніж", уникаючи перегріву кімнат
  15. Написати і прийняти можна що завгодно, хоч обов'язкове малювання дупи в синій колір по вівторкам, питання в тому як це все буде виконуватись: кацапи "на радостях" теж забабахали загальну мобілізацію - і тупо не витягнули її по ресурсам управління. Правда вони відмінно вчаться - і просто почали платити гроші, що якщо не вирішило, то загострення проблеми зняло. У нас же - національна забава: біг вприсядку по граблям. Приклад: всім хто отримав/купив/насосав інвалідність з початку 22 року предписано пройти заново влк, де по суті тебе можуть признати придатним заново. Наявність інвалідності влк відмінити і забрати не може - це повноваження іншого органу, при чому є варіанти, що вона отримана пожиттєво. Але суть не в цьому, а в тому, що навіть якщо тебе обдивились, визнали безнадійно придатним і якось зі скандалом і засовуванням пальців в двері змусили підписати бажання віддати борг Батьківщині, то по новому закону право на звільнення з лав ВСУ отримують всі, хто має інвалідність незалежно від часу і умов його отримання. Тобто мобілізують, вчать, приводять до присяги - отримують рапорт - і тютю. Задіяно мільйон ресурсів - на вихлопі велике всеосяжне нібуя.
×
×
  • Створити...