Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

FTR

Пользователи
  • Публікації

    1 000
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Wolia
  • Откуда
    Тернополь, Львов
  • Хобби
    Окна Рехау
  • Род занятий
    Оконные технологии
  • Автомобиль
    Land Rover Discavery, Audi Q5
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

3 873 перегляда профілю

FTR's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Начало популярности
  • 500 комментариев
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

744

Репутація

  1. Раджу заміну конструкції в цілому, невідомо в якому стані решта елементів. Як виняток лишити склопакети.
  2. FTR

    Новий ДБН - 2022 рік

    Щодо встановлення дитячого замка на вікно Оновлена держнорма В.2.2-15:2019 про житлові будівлі зобов’язує при проєктуванні нових житлових комплексів та здійсненні капітальних ремонтів монтувати пристрої блокування. У цій державній нормі чітко прописали посилання на стандарти, які тепер стали обов’язковими до виконання – ДСТУ № EN 16281:2017 та № EN 13126-5:202Х. Вікна, відповідно до даних документів, повинні комплектуватися дитячим замком, котрий не дозволить дитині самовільно відчинити їх. У світлі низки трагічних смертей дітей, які змогли відчинити стулку та випали з вікна, ця вимога є дуже важливою для сімей з маленькими дітьми. Крім блокування відкривання дитиною, норма пропонує монтаж пристроїв обмеження відчинення стулки до визначеного положення (до 89 мм). Вся фурнітура, котра контролює функціонування стулки, має відповідати вимогам стандартів та пройти необхідні випробування
  3. FTR

    Новий ДБН - 2022 рік

    ПЛАСТИКОВІ ВІКНА НОВИНИ ДБН З 1 ВЕРЕСНЯ: НОВІ ТА ЗМІНИ У ДІЮЧИХ З 1 вересня 2022 року набули чинності 11 оновлених та 14 нових державних будівельних норм. При цьому змін зазнали здебільшого нормативи щодо безпеки будівель, їхнього теплозбереження та безбар’єрності. Як зазначають законотворці, нові ДБН спрямовані на збільшення рівня комфорту та безпеки людей, гарантують підвищення надійності житла та нежилих споруд. Основні вдосконалення можна побачити щодо: інклюзивності та безбар’єрності при будівництві житлових просторів; дотримання норм стосовно екологічності матеріалів, стійкості та енергозбереження житла; енергетичного маркування; встановлення та експлуатації «дитячих» замків. При зведенні будівлі важливо дотримуватись нормативів на всіх етапах будівництва. Це також стосується і монтажу віконних конструкцій.
  4. Вимагати заміни. Заміну має зробити підрядник, який постачав вікна, забудовник має тільки сконтактувати вас для вирішення проблеми.
  5. ДСТУ-Н Б В.2.6-83:2009 Конструкції будинків і споруд. Настанова з проектування світлопрозорих елементів огороджувальних конструкцій ДСТУ Б В.2.6-15-99 Конструкції будинків і споруд. Вікна та двері полівінілхлоридні. Загальні технічні умови
  6. Всі питання вирішуєте з забудовником, забудовник має вплив на підрядника (постачальника вікон).
  7. Метал в рамі не пошкоджений, тому що в місті розриву пластика він відсутний
  8. Наявність підсилювача між конструкціями? як що він є - чому не закріплений? наявність кріплення бокових частин рами до стін? На фото тільки пластини зверху. наявність вирівнюючих підкладок (з пластику) під підставочним профілем згідно рекомендацій виробника проф.систем. розлом рами є наслідок порушення умов транспортування, монтажу - однозначно заміна пошкодженноі рами. згідно будівельних норм, на другому і вище поверхах, всі стулки повинні бути відкривними (глухі - не відкривні, тільки на першому поверсі) - це безпека експлуатаціі.
  9. ПСУЛ дуже рідко можно використовувати при монтажах вікон, потрібно ідеально підготувати проєми. Але, головне продати
  10. Довжина серцевини залежить від ширини стулки + товщина двох накладок. Приклад 70+5+5=80 мм, серцевина 40/40
  11. Нарушение целостности конструкций. Механические повреждения элементов конструкций (рамы, створки, штапика). Такие конструкции желательно сразу поменять перед ремонтом.
  12. Первое что необходимо сделать - проверить геометрию рамы и створки (ширина, высота, диагонали). После этого вы точно увидите разницу по притвору, если такая есть. Также проверьте вертикали и прямолинейность установленной рамы. Иногда при монтаже геометрия изменяется. Дополнительный крепеж рамы турбовинтами укрепит конструкцию, заодно, при сверлении, узнаете какое армирование в раме.
  13. Як що ви бачити білі полоси профіля на зрізі, профіль не є «в массі», скоріше двостороння ламинація плівкою, тому і захистна плівка без фірмового логотипа. Білу захистну стрічку клеють при ламінаціі білого профіля.
×
×
  • Створити...