Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фрай

Пользователи
  • Публікації

    12 656
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    18

Востаннє Фрай виграв 31 березня

Публікації Фрай були найпопулярнішими!

Про Фрай

  • День народження 19.04.00

Персональная информация

  • Откуда
    Киев
  • Хобби
    Охота, рыбалка
  • Род занятий
    Пенс
  • Автомобиль
    Дырчик
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

29 366 переглядів профілю

Фрай's Achievements

Властелин форума

Властелин форума (13/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

15,8 к

Репутація

  1. Тобто, орієнтація на захід? На фото виглядає так ніби вона затуляє як мінімум 8-10 штук мені казали, що всі панелі повинні мати однакове освітлення і був змушений прибрати шикарний персік. (
  2. Долго их терпеть никто не собирается Местные власти известили беженцев, что они должны покинуть дома до конца октября.Такое решение было принято из-за сокращения бюджетных расходов на содержание беженцев и с целью содействия их интеграции во французское сообщество. В Мерт и Мозеле живут 1600 украинских беженцев. Приблизительно 600 из них проживают в квартирах, арендованных госсредством. Большинство беженцев – пенсионеры, которые не имеют возможности работать, поэтому некоторые такие решения французской власти заставили вернуться в Украину, даже в прифронтовые регионы. Однако после вмешательства в ситуацию правозащитных организаций власти департамента отложила сроки выселения до конца декабря. Щось я у їхній творчості не бачив аби вони замість свого доробку тупо постили конʼюктурні вкиди, цитати чи піарили «аркашу з бляхером»! це ж треба так себе нарцисити, щоб рівнятись на таких людей!
  3. З самого ранку невтомно працює місцевий філіал Кантону також не дає спокій рекорд «побратима» по кількості постів-порожняків на одній сторінці?
  4. Вже не в тюрмі маринують, з липня місяця. Дивно, що ви настільки не обізнані в українських подіях. Та я це тільки вчора писав …та ви не переймайтесь, головне ж аби щось написати Дядько не хоче думати своєю головою, повторює все за методичками з помийок от і ляпає що завгодно аби накинути і мабуть хоче догнати Вінсола. )
  5. 100% і минулі роки це довели. всіх потенційних лідерів буйних або замазали або обісрали, когось купили, когось посадили, комусь вистачило постояти на колінах перед берк, ой, вони вже по іншому кликались, у снігу на морозі перед верховною радою. У 2014 по Криму були сподівання на татар та турецьку підтримку і також пшик, їх у кацапському війську більше ніж у нашому. Отак і вийшов пшик і такий само пшик буде після війни. Бо завдяки кантонам різного штибу всі вже достатньо розʼєднані по сектам прихильників, у кожного будуть свої клопоти, а у тих хто нагорі свої.
  6. Яким то боком? Якщо автомат встановлений в опломбованому боксі? Змалював свою ситуацію при заміні ввідного автомату, у мене опломбовано тільки лічильник, бокс старого зразка на будинку, як і у більшості в нашому селі.
  7. Карты не врут? ) У мене сьогодні було заплановано фарбування фасаду, по прогнозу все ок, а в реалі хмарність, вологість і ще на додачу вітер. Отак і зима не завжди відповідає прогнозам. ввечері згадав, що багато хто з вас гріє хату кондиціонером, запустив свій. Ну, таке, щось мені його тепло не дуже подобається. Якось задушно у порівнянні з батареями
  8. Завтра посмотрю у соседа, у него на столбе, там может и можно, а у меня на доме. Я тоже упорствовал, не хотел менять схему, но логически все правильно, имея автомат «До» вы имеете возможность воровать э/энергию. В глазах жуликов из облэнерго у нас же вся страна сплошные воры. (( хотя как безопасно снять/поменять тот же счетчик при отсутствии автомата?
  9. Не схоже ) Тобі що до того? замість того аби святкувати свою днюху ти доклепався до діда який міняв масло навіть якщо раз на рік і то цифра буде більша ніж ти прожив. )) Перша нова машина була ще до твого дня народження і аби що в них ніколи не лив. Так що роби вигляд ніби мене немає, святкуй ДН! П.С. На всяк випадок для читачів теми, фахівцем по оливам себе не вважаю, консультувати нікого не стану, що краще порадити не зможу, мовлю лише за те з чим доводилось мати справу особисто.
  10. А його і не має бути. У мене був то при перевірці лічильника все перепакували.
  11. Все, знову пішла методичка давайте далі по накатаній - блазень, шашлики, буєм по роялю, хтось в штани насрав, баклан, лисий і тд. Тримайтесь Вінсола, підтримуйте побратима у вашій нелегкій праці накидання лайна без осмислення ситуації і розуміння того, що є насправді. Аха, тільки закладники роблять «закладки», а тримають у заручниках, та ви не переймайтесь, головне ж аби щось написати
  12. Смішний ви дядько і говорите методичками як і всі з вашого табору. от вам доступний для вашого розуміння приклад: у нього стільки повноважень, що жоден президент стільки не мав, а на цьому форумі порохоботам чомусь дозволено паплюжити владу, зранку до ночі поливати гімном президента, щемити реальних патріотів і гигикати з України і українців, крити їх матюччям і останніми словами. Де ж ця всесильна неосяжна «власть» зеленського? По-вашому ж все мало б бути інакше. Отак і в реальному житті, на папері одне, а насправді все інше.
  13. це все було до нього, це є при ньому і це буде після нього, ми тільки на словах за зміни, проти хабарів і тд. А короля завжди грає оточення, воно з поганим минулим і впливає на нього не кращим чином, та або він з ним або це суче лігво його зʼїсть. Це не яник і не порох які тримали всіх і все в своїх руках і які зʼїли своїх ворогів або домовлялись з ними.
×
×
  • Створити...