Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sergyi

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sergyi

  1. Зараз з'явилася одна можливість керувати моторами Somfy через додаток на телефоні, без наявності Tahoma- за допомогою хаба Homey. Але поки що тільки RTS. Це частота 433МГц. Homey - це грубо кажучи універсальний пульт. Керує багатьма системами, працює з 7-ма протоколами і співпрацює із Somfy. homey.app/en-ua/ Ми перевірили Homey Bridge тут, в Києві. Мотори Somfy RTS слухаються))) Або якщо у вас вже є Tahoma, ви можете підключити її до універсального пульта Homey і керувати моторами іо. Але в такому випадку покупка хаба Homey має сенс, якщо ви підключаєте до нього багато інших пристроїв, щоб не мати сто додатків на телефоні.
  2. Ви не зможете закачати додаток Tahoma з Google Play, поки не зміните геоположення. Як і писав Le0. Ви навіть не знайдете його у списку. Все тому, що частоту io (868МГц) Somfy не хоче сертифікувати в Україні. Скільки років ми їх просили. Вони казали, спочатку, так, але трохи пізніше... А тепер, як почалася війна, не знаю, чи сертифікують взагалі...
  3. Добрый день! Вопрос к тем, кто занимается фильтрами по очистке воды. Собираемся делать анализ воды из скважины, 84м, в УкрХимАнализе. Подскажите, для правильного подбора фильтров, сколько показателей достаточно сделать? 20, 30 или 50? Скриншоты со списком показателей в приложении. Заранее спасибо за ответы.
×
×
  • Створити...