
Миколайчик
Пользователи-
Публікації
3 644 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Миколайчик's Achievements
-
Миколайчик підписався на качество продуктов питания , SPS ламинат на тёплый пол та Підлога від 0 до фініша
-
На мою думку, плитка це найкраще покриття для підлог там де це доцільно - на кухні і у ванній кімнаті, де на підлогу буде падати щось важке і/або гостре. Тим більше і головне саме для теплої підлоги . Для решти приміщень вона не дуже, бо має високу теплопровідність (тактильно холодна). Щодо кварцвінілу, то наскільки мені відомо, то в залежності від виду, він може бути позбавлений цього недоліка, але тей, що рекомендується для теплої пілоги по теплопровідності наближений до плитки, але має обмеження по температурі нагріву (плитка такого не має). Тоді зрозуміле питання - навіщо замість плитки на теплу підлогу класти кварцвініл? Хіба що із-за технічних обмежень або через особисті вподобання, тоді ОК. Але точно не через шов - нормальний шов на стику не буде мати "жлобсьокого" вигляду.
-
Думаю, яку б ви не поклали, підложка буде ізолювати ламінат від теплої основи. Ось я собі поклав колись вже не памятаю яку підложку, можливо неправильну. Так у цьому місці теплу пілогу навіть не вмикаю - доки той ламінат ледь прогріється, пройде доба.
-
Мені його смак теж не подобається, але те що маргарин - не впевнений. Можливо, смак відрізняється, тому що за французькою технологією роблять... В неті написано таке: "President — это марка сливочного масла , которая получила оценку ниже контрольной в рейтинговой таблице этичного масла, маргарина и спредов журнала The Good Shopping Guide." Як кажуть, у будь-якому правилі є винятки. Хотів також заскрінити рейтинг масел з ютуб каналу Сир назавжди, але передумав, щоб не робити реклами і антиреклами. Та й масла Президент там немає. Хто захоче гляне.
-
Гівно має бути дешевим за визначенням, інакше його не куплять. Та й конкуренцію між різним гівном ніхто не відміняв. Але це не про вино Вино інша справа. З дорогим вином і спиртними напоями, наприклад, можуть бути варіанти ... Недавно купив пляшечку червоного зіндафеля не з найдешевших, а у нього спиртовий такий післясмак. А раніше ж був "нектар" просто. Так і не допив. І щось мене тепер сумніви гризуть - чи то урожай винограду був не той, чи то якість виробництва пляшки і етикетки в Одесі досягла найвищого рівня ...
-
Під ламінат ОК, але нормальну укладку плитки ніхто Вам не гарантує. Ну або якийсь супердорогий клей потрібно пробувати. Рідке скло використовується як гідрофобізатор все-таки, але при цьому не є водостійким. Гємор ще той Ви собі придумали ...
-
Та що тут скажеш, вино вирішує все. Червоне можна і з м ясом, і з ковбасою як не як.
-
Я ж не знав що це під вино треба ...
-
Не знав що це проблема. Навіть якщо річковий пісок далеко, краще переплатити за доставку. Або купити фасований. Та і яружний - не означає поганий, трапляється і нормальний іноді. Варіанти є і кожен з них кращий за демонтаж неякісної стяжки і викинуті на вітер гроші. Не зрозумів також про фасадну сітку, але якщо Ви про те щоб від камінців і ракушок позбавитись, то достатньо однієї.
-
Я там ще м ясо і ковбасу порівнював. Так що, Вікторе, не зупиняйтесь!) До речі, про фальшивий творог. Завжди дивувався як творог може мати ціну 80-90 грн за кг. Виявляється, це таки підробка, ще й шкідлива до того ж! Але, як стверджує автор каналу "сир назавжди", з Харкова щодня виїзджають фури з цим "творогом" для виробництва вареників та інших "сировмісних" виробів. Попадає він також і на полиці супермаркетів. Раджу глянути.
-
Ось таке я дав дивне і не зовсім некоректне твердження. Напевно прийшло в голову тому, що сир з творога роблять. Тобто з точки поживної цінності вони таки близько, а з точки зору смаку звісно що різні. Але я вважаю, що порівнювати можна. Думаю, якщо уважніше все прочитати, то можна ще до чогось доколупатись.
-
Почитав цей милий срач щодо ГОСТ і ДСТУ - що краще, як було і т.д. Народ, ви що, справді вважаєте, що якість продукції залежить віж ГОСТ або ДСТУ, та нехай хоч і від EAN? І ще, зараз якість ковбаси і сирів у простому кіоску біля будинку така, так само як і різноманіття... не знаю, як хто, а я навіть не знав про існування таких продуктів за совка. Так, більшість імпорт, але є і наші продукти, які не поступаються якістю. А лайно можна знайти завжди також, бо завжди є попит. Люди, не купуйте лайна, купіть трохи менше, але трохи дорожче, бо користь від дешевих продуктів сумнівна, а ось на здоровя (яке як відомо не купиш) вони можуть зіпсувати. І ходіть на базари, купуйте свіжі непероблені продукти і зелень. Якщо не можете дозволити собі нормальної ковбаси, то купіть краще свіже мясо і щось приготуйте. Не можете купити нормальний сир, купіть творог - він значно дешевший, значно дешевший за найгірший сир, зате значно смачніший. Так, спочатку потрібно знайти нормального постачальника, зате матимете стабільну якість. По сирним продуктам і ковбасі рекомендую канал на ютуб "сир назавжди", там проводить тести спеціаліст час від часу. Якщо що, то не я
-
Так, судячи з усього стяжка чомусь не дуже у вас вийшла. Використовували яружний пісок? Ви не вказали площу, можливо варто було б просто демонтувати стяжку і перезалити? Інакше справді варто зробити як сказав Віталій, а якщо ще й мастерок одобрив, тоді шанси на успіх значні. Бажаю удачі!
-
як можна щось пояснити людині, яка все знає?
-
Так, не памятаю точно мінімально необхідну міцність стяжки, але не менше 15 МПа. А краще 20 МПа звичайно.