Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sv_vs

Пользователи
  • Публікації

    54
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

sv_vs's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Уже год на форуме
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев

Recent Badges

18

Репутація

  1. Мінвату, плитку, еластичний клей для плитки і фугу замовив, тепер читаю про монтаж, вага плитки десь 21кг/м2. В основному на форумі рекомендують щільну панцирну сітку по типу baumit strongtex і дюбелі wkret-met, але постам вже багато років, можливо щось змінилося за той час? І все ще відкриті питання, який має бути розмір сітки, чи потрібен другий шар сітки і скільки дюбелів на м2?
  2. Дякую за відповіді, трохи заспокоїли мене, на рахунок скептика напевно погано висловився, кілець з переливом не буде, буде стояти сучасна очисна станція, чомусь думав що то і є септик : Читав десь 2см на м, труби з фундаменту виходять десь на глибині 1м, тобто найглибша точка 1.46м труби будуть на глибині точно більше 1м, так як з фундамента вивід на глибині 1м. Буде бруківка, без бетону. Грунт сплошний пісок багато метрів в глибину.
  3. Потрібна допомога, планую ставити скептик і виникло кілька запитань. З фундаменту виходить три труби 110 (два санвузли і кухня), вони не обʼєднані в одну в площі будинку, пояснень чому так зроблили у мене немає, на той момент мене запевнили будівельники що так добре. Зараз потрібно продумати як розмістити зовнішні труби і де розмістити скептик. Відповідно питання: 1. До місця, де мені зручно розмістити скептик довжина найдовших труб буде близько 23м, чи не забагато це? Можна змістити септик трохи вище і тоді найбільша довжина буде десь 17м, але не так зручно по самому розміщенню. 2. Чи можливо завести в септик 3 труби? Чи потрібно спочатку їх якось обʼєднати в одну? Але проблема, що вони будуть на різній висоті, так як довжина різна, а ухил має бути однаковий. 3. Чи буде фанова труба виконувати свою функцію по такій схемі? Якщо ні, то чи можна ще якось це виправити? 4. Чи потрібно захищати труби які проходять під стоянкою?
  4. Чому не так? Планка 4м, та навіть дві по 2м піде хвильками і буде не гарно, плюс не ясно як їх кріпити, на шурупи? Всі такі рішення що бачив були на шурупах, я б обрав звичайний замок як на даху.
  5. Ну можна сказати що весь, там є спеціальний клеї для плитки яка клеїться на вату, наскільки я знаю зараз це не проблема, тут більше питання в тому чи ця плитку можна на фасад клеїти, якби для інтерʼєру, то я би навіть не сумнівався.
  6. Підкажіть, хто може робив з такої плитки собі фасад, як вона себе показує через кілька років, чи не розсиплеться після кількох зим, чи не вицвітає колір, бо в розрізі видно що шар фарби там дуже тоненький. Ціна дуже приваблює, гарну знайшов у районі 700грн, український виробник, точно така але бельгійська з кераміки коштує в 3 рази дорожче, от і думаю, чи варто переплачувати.
  7. Гарантія на Руккі 30 років і більше цинку, але при прокаті появляються невеличкі хвильки. Арцелор гарантія 10 років, зі слів майстрів - нема такої проблеми з хвильками як у Руккі. При цьому всьому Руккі дорожче на 40% за Арцелор, чи дійсно вартує переплачувати за гірший вид(через хвильки) і більшу гарантію? Скільки реально прослужить Арцелор?
  8. Чому вирішили робити стяжку і саме по утеплювачу а не навпаки? Мене це питання цікавило, бо не знав як собі робити, усі спеціалісти по плоскій покрівлі з якими говорив казали, що спочатку треба робити стяжку а потім утеплення і мембрану, пояснювали це тим що інакше стяжка може накопичувати в собі вологу і що типу "в Європі так не роблять", в результаті я взагалі відмовився від стяжки і уклон буду формувати з того ж утеплювача.
  9. ні, я мав на увазі що не буду робити стяжку, а ухил буде сформовано з ЕППС, стяжка це десь додаткові 150 кг на м2 навантаження.
  10. вирішено робити так само через великі прольоти, щоб не було лишнього навантаження.
  11. 95% ні, але є частина на 10кв м яка буде як балкон
  12. Ще би був час робзиратися з нормами, то тоді би і сам будував собі будинок... можна в двох словах, що перше, утеплення чи стяжка?
  13. так там ще і візуалізації не співпадають з тим що на кресленнях.
  14. Якось мало несучих стін, на чому буде триматися перекриття?
  15. Як правильнор робити, чи є взагалі різниця, спочатку залити стяжку з правильними ухилами а потім еппс і мембрана? Чи спочатку на плиту стелити еппс, потім заливати стяжку з ухилами і тоді мембрану? Один спеціаліст по покрівлі порекомендував спочатку зробити стяжку, але дивлюсь в інтернеті варіанти і у бліьшості стяжка вже по еппс...
×
×
  • Створити...