Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gostro

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gostro

  1. Чернівці, вул. Шухевича 8а, (колишня Дубинська) ринок "Рейтинг", магазин №21 "Заточні роботи". Схема:
  2. Вітаю. У нас обнова - новий верстат для шліфування ножів побутових млинків. Вже випробували - дає дуже якісне шліфування. Хонингувальна сітка дуже непогана. Подивіться Багато хто каже, що кєрамічні ножи неможливо загострити. Подивіться З віддаленими клієнтами ми працюємо через Нову Пошту.
  3. Виробляємо спеціальні центровані свердла для акуратного розбирання автокузовів. Твердосплавні Відео з іх використання Шукаємо зацікавлених, партнерів, дистрибьюторів.
  4. М'ясорубоні ножі , промислові і побутові. Є у всіх в хаті окремо чи в кухонному комбайні. Іх треба періодично перешліфовувати / перезагострювати. Часто нові ножі із імпортного заводу теж мають дефекти. Загострюються і перешліфовуються всі ножі з комплекту. Все відбувається на спеціальному верстаті
  5. Цінова політика в нас помірна, орієнована на провінційного мешканця далекого від захмарних статків.
  6. Доброго дня. Ми компанія з Чернівців надаємо послуги з якісного перезагострювання різноманітних ріжучих інструментів. Ми працюємо з 2003 року. Обладнання достатнього рівня, зроблене нами самими чи придбане. Маємо багато кліентів, але кліенти з інших міст України жаліються, що подібного за якістю сервісу немає у них. Тому ми запропонували співробітнічати через транспортні компанії, Нова Пошта наприклад. Спробую розповісти, що отримає наш кліент. Світлини і відео нащі, зроблені на нами на власних зразках робіт. Почнемо з кухонних ножів. Що вони можуть після перезагострювання ? Відео Далі буде.
  7. Також, для важких умов є ланці з твердосплавним зубцем. Вони не так скоро притуплюються як звичайні з швидкоріжучої сталі.
  8. Я маю недорогі пилкі 190*30. На 40 зубців є точно, начебто і на 24 є. Треба дивитися, коли буде на роботі.
  9. Добрий день. Я Сашко. Займаюся сервісом ріжучих інстрементів, перезагострюванням, будую міні верстати з даної тематикі. Освоюю фах токаря і фрезерувальника. Прийшов з метою пошука партнерів в містах України. Живу я в Чернівцях.
×
×
  • Створити...