Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ivanovserhii

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ivanovserhii

  1. Добрий день. Чи можливо у Вас замовити монолітний полікарбонат? Цікавить моноліт, 6 мм., бронза, листи стандартної ширини, 4,80 м. довжиною. Потрібно орієнтовно 50 кв. м. Навіс метал, крок балок 50 см. розмір 4,80 на 10,50 м.(вже зроблений)
  2. Дякую. Це виходить секційні ворота, із складанням книжкою. В моєму випадку ворота вже встановлені, перероблювати геть не хочеться. Швелер в мене не на всю довжину стовпчика, в верхній частині тільки бетон. Толком закріпитись немає на чому, кірпич крихкий. Зн. буду вручну воротами керувати... Ще раз дякую.
  3. Може в Вас є фото даного варіанта, хоч приблизне, як це буде виглядати? Чи якщо цей варіант естетично-сумнівний, я і заморочуватись не буду...
  4. І як встановити Cam Krono 1, якщо в мене ж/б фундамент під стовпчиком нижче перетинки сантиметрів на 30. Встановлювати на фундамент і до нижньої труби воріт?
  5. Діло в тому, що назовні, прям під воротами проходить дорога. Вона не загружена, машини раз в годину і рідше. Напевно варіант з відкриттям назовні, автоматика Сam Krono 1 з упором в закритому положенні самий оптимальний, але треба перероблювати. А якщо Cam Ferni і ричаг до нижньої перекладини воріт?
  6. І ще, ворота відкриваються внутрь, бруківка під укроном(вниз).
  7. Добрий день. Порадьте будь ласка варіанти автоматики на розпашні ворота. Створка (д-ш) 190 см. на 185 см., маса 50-70 кг. на око. Заповнення металеве жалюзі, вітрове навантаження, думаю невелике. Відкриття внутрь двора, якщо по фото, то на себе. Зазор під створками 5-6 см, між створками 1 см. Але як бачите є нюанс з місцем розташування на лівому стовпчику. Всередині стовпчиків 12 тий швеллер залитий бетоном. Кирпич дуже крихкий.
×
×
  • Створити...