Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Козинчук Александр Петров

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Козинчук Александр Петров

  1. Поделитесь документом ,нужна форма составления или копия отчета тех. осмотра (звіт про проведення технічного огляду на відповідність приватної будівлі державним стандартам, будівельним нормам і правелам,нормативним актам з пожежної беспеки, санітарному законодавству,що діяли на момент закінчення будівництва,складений організацією,яка має відповідну ліцензію, і погоджений з органами державно пожежного нагляду та державною санітарно-епідеміологічною службою).
  2. Дайте копию или форму отчета технического осмотра (звіт про проведення технічного огляду на відповідність приватної будівлі державним стандартам, будівельним нормам і правелам,нормативним актам з пожежної беспеки, санітарному законодавству,що діяли на момент закінчення будівництва,складений організацією,яка має відповідну ліцензію, і погоджений з органами державно пожежного нагляду та державною санітарно-епідеміологічною службою).
  3. Здравствуйте.Мой дом находится в Дарницком раене 242 м2.Подскажите пожалуйста где взять (звіт про проведення технічного огляду на відповідність приватної будівлі державним стандартам, будівельним нормам і правелам,нормативним актам з пожежної беспеки, санітарному законодавству,що діяли на момент закінчення будівництва,складений організацією,яка має відповідну ліцензію, і погоджений з органами державно пожежного нагляду та державною санітарно-епідеміологічною службою). Форму составления.И сколько стоит?
×
×
  • Створити...