Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Stepan Sturko

Пользователи
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Stepan Sturko

  1. Піддони були б безкоштовні якщо повернути. Але це ж потрібно мені цеглу перескладати і відвезти назад їх.)))
  2. Замовив цеглу для підмуровки до рівня плити. Цегла буде зимувати так. Чи треба її чимось накривати? думав обмотати срейч пілвкою По ціні: 18000грн/678.50$ - Цегла 4000шт. 960грн/36$ - Палети. 16шт. 1500грн/56.54$ - Доставка і розгрузка. 20460грн/771.04$ - Разом На зиму підмуровувати не буду так як писали раніше що порозриває її.
  3. Я б краще весни почекав. І щебню б дати. В себе теж не роблю нічого до весни
  4. Врізали плиту залишиться її проармувати. Орренда відбійника 250грн Прийшлось ще купити круг по різці бетону з арматурою 955грн.
  5. Ну що ж. Вчора таки встановили ПК. спершу опишу по витратах. 2750грн. Оренда крану 5год. 2600грн. Доставка панелей 2 ходки. 4000грн. Монтаж ПК робочими. Сьогодні мали зробити каркас для монолітних ділянок і врізати плиту. Але знову похворіли. з 3 чоловік вийшов на роботу тільки 1. він доробляв анкеровку плит. І питання. погода на тиждень. чи варто замонолічувати ті ділянки при такі погоді? І ще цікавить чи нічого блокам не станеться якщо їх зараз замовити щоб вони зимували в мене. Оскільки ціна їхня через зиму дешевша не стане? трохи відео. VID_20211110_150053.mp4
  6. Роздуми на рахунок зовнішньої стіни. Судячи з мануалів на офіційному сайті аерок. Стіни буду ставити з Aeroc D300 375мм. (утепляти не буду) як видно з сйту для мого регіону не потрібно. Ще вагаюсь на рахунок клею чи пінки для кладки. Хто що може по цьому сказати? Якщо в когось вже є будинок з D300 375мм. можете ділитись відгуками. навантаження стіна цілком має витримати. фасад гадаю робитиму по цій технології. (коли робитиму ще не знаю)
  7. Повезло з плитами. А мені от мало бути на п'ятницю а перше подзвонили і сказали що на вівторок( Виходить простой на будові 2 тижні. Обідно коли кожен день на рахунку через погодні дні
  8. Головне дляя мене чи правильно я зрозумів. Далі діло гугла або експертів. Простори інтернету великі
  9. Я правильно зрозумів? відмічені місця на малюнку потрібно буде вскрити втановити арматуру і замонолітити?
  10. Коректування прийму. що саме мається на увазі під 'нужно усилять заливкой монолита и армировкой пустоты'
  11. Поки чекаю плити які мають приїхати цього тижня. Розробив план анкеровки плит для майстрів. Не знаю як у ваших краях але в нас за ними треба дивитись щоб не накосячили. Хоча не всі. та краще перестрахуватись. Зауваження та пропозиції приймаються.
  12. Я думаю rehau geneo або WDS 7 (вдс тепер не братиму дякую). Хтось щось може сказати про них?
  13. Почав в суботу займатись гідроізоляцією. Прогрунтував грунтовкою 2 рази. Спершу думав на мастику одразу ліпити гідроізоляцію. Потім передумав і вирішив 1 раз просто промастити а потім на 2 шарр вже клеїти гідроізоляцію. Ізоляція буде в 2 шари оскільки як на мене трохи затонка а 2 це те що вона впритик лягає на армопояс. А мені треба в нахлест оскільки будуть виступати 5-10см на зовні. Виступ робитиметься для того щоб вирівняти нерівності фундаменту.
  14. Мені теж цікаво який ТН за потужністю взяти. на 200кв.м і фірма ще цікавить. якись аналог NIBE але за пристойну ціну і не шлак.
  15. У мене схожа ситуація. Тільки в мене фундамент нерівний через погану опалубку. ЕППС не варіант. Я буду робити напилюваним ППУ. в моєму регіоні 9$ за м2
×
×
  • Створити...