Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Validol3

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Validol3

  1. Вітаю, підкажіть будь ласка у кого 48в система, чи використовуєти ви якісь пристрої захисту чи запобіжники по типу "запобіжник на плюсовому проводі", "автоматичний вимикач для постійного струму" і т.п.? Які взагалі існують і для чого? Дякую
  2. Вітаю, підкажіть будь ласка які є варіанти щоб первинно зарядити lifepo4 акумуляторні батареї на 12v перед наступним використанням у послідовній збірці на 48v? Тільки окрема спеціалізована зарядка для 12v lifepo4 акумуляторів чи є якісь ще опції? І що краще/рекомендовано зробити перед збіркой у 48v систему – тільки зарядити нові батареї на повну або зарядити + розрядити + зарядити? Дякую!
  3. Дякую, ну в принципі так і планував у майбутьному перезібрати їх у більш компактний формат на 48в одразу замість 4 окремих блоків. В паспорті акумуляторів написано, що підтримують роботу послідовно на 48в, та до 400ач якщо такі 4 збірки підключити паралельно. Не знаю впливає це на щось, але така можливість відмічена і, здається, протестована хлопцем з відео огляду. Підтримує. Плюс чому питаю, що в ньому можно обирати тип акумуляторів які заряджаються.
  4. Генератора в мене нема, планую використовувати поки що лише в якості ДБЖ.
  5. У мене заводські 12.8в 100ач, нижче відео огляд та нутрощі. Інвертор в мене Voltronic vm iii 48v 5000w. Питання в тому які додаткові девайси краще придбати і для чого + які найкращі налаштування обрати для цього сетапу.
  6. В інверторі є функції зарядки + різні режими, тому і питаю, що як порекомендуєте чи де подивитись теорітично-практичну інформацію. Дякую
  7. Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо в мене є гібридний інвертор 48в та 4 х 12в lifepo4 батареї з вбудованним bms: 1. чи потрібний мені балансир між батареями? 2. які налаштування заряджання бажано обрати чи де можно дізнатися необхідний режим? Дякую
  8. Супер, дякую, а можете поділитись посиланням на модель чи де брали окремі батареї?
  9. Ага, дякую. А що скажите якщо мені стабілізатор не потрібен, то VM добрий варіант, чи подивитись на MKS/King?
  10. Підкажіть, а ви що до свого King II підключили та чому саме його обрали серед VM, MKS та King? Дякую
  11. Виходить 4 потрібно для 48в. Ці виглядають як робочий варіант, але трошки товстуваті. Ці так само, виглядають як робочий варіант, але в стійку/ящик з дверима зачинаючимися не ввійдуть, бо 41см глубини найпростіший. Дуже дякую!
  12. Вони для всіх збірок з аккумуляторами послідовно підключеними потрібні чи є винятки? Для приміщення тільки ж AGM, GEL та LiFePo4 розглядати? Підкажите модель чи це у вас саморобна збірка? Покажите? Цікаво було б закритим в шафу зробити. Дякую!
  13. Вітаю, підкажіть будь ласка які тут аккумулятори використовуються та що це за пристрої зверху них? Бачив раніше ви ще якісь вертикальні рівнобокі викладали. Вирішив все ж таки придбати Voltronic VM III 48v 5000w з Іспанії схожи на той, що у @standov і тепер цікавить які форм фактори аккумуляторів бувають? Може підкажите які найкомпактніші для того, щоб у квартирі розмістити? В ідеалі хотілось би встановити, щось типу такого в закритому виконнані Варіант 1 або Варіант 2 як у @Daletу продажу, але тут габарити трохи не проходять, ніша під аккумулятори десь 45-50см завширшки, 40см глубина та ~50 висота. Дякую!
  14. Вітаю, ні, це бюджет виключно на сам пристрій ДБЖ без урахування вартості акб.
  15. Вітаю. Підкажіть будь ласка, може хто знає де можна знайти в наявности ДБЖ під зовнішнє підключення батарей, потужністю 3000-5000VA? Бачив у темі про дефіцит, про різні варіанти збірок, але хотілось би коробкове рішення. Раніше придивлявся до варіанту Luxeon, але їх нема в наявності. Також бачив рішення з Solar Invertor з Іспанії, для мене вважаю за оверкіл, може підкажите варіанти/назви ДБЖ закордонних? (Є можливість доставити). Бюджет да ДБЖ приблизно $600. Дякую
  16. Продам 27 планок длиной 2600мм алюминиевый плинтус скрытого монтажа высотой 60 мм черного цвета RAL-9005. Цена 200грн за метр погонный.
×
×
  • Створити...