Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrew Sh.

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Andrew Sh.'s Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже год на форуме
  • Начало популярности
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. А як у них з кольоростійкістю? (графіт)
  2. Вчора бачив такий приямок - одразу з дренажним насосом і поплавком. Це дивно виглядає. Я б робив бетонне дно з гідроізоляцією.
  3. Щоб на сонці не лежало внизу ділянки можна зробити маленький колодязь дренажем в землю. Що ви все-таки думаєте про колектор в підсобці? Чи краще вести всі труби до приямку свердловини?
  4. І чи нормально зробити колектор над землею? Просто свердловини ще немає і мені було б зручніше довести контури 20 мм. до колектора, а коли свердловина буде, товід неї до колектора - 32 мм. Воду з 32 мм. спускати в приямок, а воду з контурів - в кінці цих контурів.
  5. Добре, а якщо зробити самотьоком, але не в приямку, а в кінці контурів поливу? (просто контури будуть йти вниз по схилу).
  6. о, якраз замовив унідельту. Про терморезисторні навіть не чув, зараз гляну. В статтях про полив бачив лише компресійні. Для них не буває ніякого клею? Ще таке важливе питання - чи можна щоб декілька контурів автополиву (ПНД 20 мм.) зійшлись до колектора над землею, наприклад, в холодному підсобному приміщенні. І там же в колекторі передбачити клапан для продуву компресором перед зимою.
  7. Доброго дня, який мінімальний розмір приямку свердловини, щоб розведення не промерзали? Там планується лише поворот на будинок і на полив, залазити туди було б не обов'язково.
  8. Доброго дня, замовив комод з шухлядами, тепер потрібна стільниця. Порадьте, будь ласка, яку саме стільницю краще замовити. Дивлюсь типу кухонні (фото 2) і не впевнений, чи такого формату буде гарно виглядати в якості письмового столу і чи зручно з таким заокругленням. P.S. і як краще кріпити стільницю до комоду мдф - на шурупи чи на клей чи на кутнички?
  9. P.S.: тупі німці нахвалюють на амазоні Шепархи. Треба їм перевести в гривні - це ж всього 20 тис., хай їм буде соромно.
  10. Так, почитав тему... Висновок: хюндаї, які сьогодні з'явились на розетці по 24 тис. - лайно. Ті ж самі хюндаї на OLX по 30 тис. - бімба, беремо.
  11. Підкажіть, будь ласка, як реалізовується цегляна духовка в цегляній печі, яка ще називається "хлібна камера по білому"? Я знаходжу тільки проекти з ХК (хлібна камера) "по чорному", тобто, там де вогонь і дим проходить крізь цю ХК і запікати можна тільки після догорання. Або ще з металевими духовками. Але металеві не так приваблюють, як цегляні, мені здається, тепло від цегли м'якше і приємніше для готування ніж від металу. Піч 4*2,5. Чи можливо над шамотним ядром, над хайлом, з тієї ж самої шамотної цегли домурувати духовку? Типу так:
  12. На улице на столбе счетчик и после него 3-фазный автомат. Нужно ли в доме еще один такой же вводной автомат или можно сразу потребительские?
  13. Масло не створює плівку і відповідно не відшаровується. Подивіться ще на Holzschutz-Creme 3 в 1
×
×
  • Створити...