Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сентябрь33

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Сентябрь33

  1. Ну вже закупив блок.Відлив надійний фундамент для внутрішніх перегородок, армую ряди, думаю все буде ок.А там побачимо.
  2. Ну логічно я так і подумав, але думаю перепитаю на всяк випадок. Оце ж і буде стіна під кухню з першого посту в темі.А армувати кожен 3 ряд також?
  3. Вітаю, таке питання.Чи можна замість 200-го газоблоку використати 100-й лежачі, бо не продумав і взяв 100-блок тільки.Дякую.
  4. Вітаю,планую внутрішні стіни(перегородки) в старенькому деревяному будинку робити з газоблоку 100 мм. Фундамент під них заливаю армований(арматура 10мм 4 прути і обвяжу 6мм) 200 ширина 300 висота. Нещодавно засумнівався чи витримає стіна 100 мм кухонний гарнітур? От думаю можливо частину стіни кухні краще викласти з блоку 200мм? Ще ж штробитиметься стіна вертикально щоб підняти вхід каналізації для мийки.Та підвод води.Що знавці підкажуть з цього приводу?Дякую
  5. Нажаль ТП не потягну, бюджет копійчаний.Як рекомендував Мастерок, буду робити чорнову 100 мм з армованою сіткою 50мм. Бо під низом грунт не геть твердий, але протрамбую. Потім еппс 100 мм (рекомендують) і чистова стяжка десь 7-8 см.
  6. Будинок старий, поки що не утеплений , але в майбутньому буду трішкі підливати фундамент з цоколем і утеплю.Виходить в середині обкладаю 30-кою еппс від грунту і до верху чистової стяжки ?
  7. Підкажіть, стяжка чорнова та чистова буде торкатись до цоколя.Чи можна цоколь з внутрішньої сторони скажім обкласти еппс 50мм. чи 30мм. щоб відсікти місток холоду через цоколь на стяжку?
  8. Вітаю підкажіть по фундаменту для перегородок з газоблоку 10-ка. Основна стіна буде 6 метрів, інші маленькі, десь по 3 метри.Висоту фундаменту планую 40 см, ширину 20 см. Арматуру не знаю 8 чи 6 мм. Та не знаю який каркас в'язати, чи просто в ширину 2-3 прутка і все. Підкажіть будь ласка.
  9. Підкажіть а чи можна висоту набрати за допомогою цегли бу? Є цегли чімало, цілої та половинок, якщо площину прокласти цеглою щільненько, та просипати піском з проливкою і так далі.?
  10. Виходить 50 мм єппс буде замало?Ось так все виглядає зараз.Виберу грунт що зможу,там далі твердий з камінцями ,протрамбую новим,також планую зробити невеликий фундамент під стіни з газоблоку,думаю десь см з 50 глибиною,заармую арматурою 8мм, думав 6 але бачу буде замало.Вмене товариш стіни клав на стяжку,але я щось боюся. В фундамент також пластифікатор потрібен? Я так розумію пиріг повинен бути такий. Грунт-пісок-плівка-чонова стяжка 10см з сіткою можна 100*100.(Стяжка з щебнем.Пластифікатор з фіброю потрібен?) ЄППС-плівка-чистова стяжка можна 5см? з сіткою 100*100. В спальнях та залі залишу покищо стару підлогу,дошка там як нова. Потрібно якось робити та переїзджати туди,бо живемо зараз в умовах як би не дуже.Плани були за декілька років справитися,але зараз нажаль строки збільшилися в рази((
  11. Вітаю.Трішки почитавши тему, також захватив тему "поли по грунту". Маю таке на умі. Зняв дерев'яну підлогу частково.В залі та плануємих двох спальнях поки залишив стару.Буду заливати в коридорі, ванні та кухні.Грунт пухкий й додаванням вапна.Зніму пухкий шар, далі з низу бачу непоганий шар камінці з землею, твердий, погано копати. За сиплю нової землі, добре протрамбую. Пісок Плівка Єппс 50 мм Плівка Сітка армуюча 100*100 Стяжка (щебінь 5-20 , або якщо вийде то керамзит. Пісок, цемент,рекомендують пластифікатор та фібру.)Товщина стяжки 7-8 см. А потім вже де ламінат а де плитка. Мастерок, в одній темі мені писав що мов потрібно дві стяжки, хоча я почитав його тему, дак там про це не говориться.Чи я щось не розумію.Що підкажете фахівці? Дякую.
  12. Підкажіть як правильно, або дайте посилання, можливо в якійсь темі детально розписано.
  13. Планую такий бутерброд. Грунт, пісок,плівка, єппс,плівка,бетон з сіткою.Як такої чорнової стяжки не буде, вона буде одна.Потім, де плитка а де ламінат.Правильно?
  14. Дякую. Отож дають поради люди , я намагаюсь все проаналізувати.🙂
  15. Не фахівець, тому можу помилятися.Зараз просто на всьому економиш 😔. Яку сітку порекомендуєте на підлогу? Коридор, ванна та кухня.Кімнати не великі.Яка товщина та який розмір віконця?
  16. Виходить ,класика є класика(щебінь в бетон)? Просто говорять з щебнем дуже холодна підлога.А теплу підлогу водяну зараз робити немає фінансів. А чому не підходять сітки з матраців? Рабіца ,то зрозуміло,бо тягнеться.
  17. Вітаю.Нещодавно один чоловік порекомендував мені замість щебню в бетонну підлогу додавати кострицю льна.Говорить буде тепло і краще за класичну підлогу з бетону.Планував грунт,плівка,єппс,плівка,маю багато сіток з пружинами з диванів, і залити см 7-8 бетону.Потім десь плитка а десь ламінат.Що скажете ,знавці.Дякую.
  18. Котельня с улицы не вариант,в комнате будет газовый котёл,возможно стиралку поставим,так же планируем ввод воды и коллектор теплого пола.Ну и типа кладовки будет.По поводу грубы,она очень старая,скоро на голову упадёт. Цены на дрова постоянно растут,тем более на работе все,некому топить))
  19. Да,планирую разбирать,там возможно будет гардеробная.
  20. Планирую пристройку к дому. 2*5*8.6*2 Размеры стен. Какую арматуру нужно брать? Думаю основная 10-ка и поперечная 8мм.Или может можно и поменьше сечение.Пристройка ведь небольшая.Воды нету.
×
×
  • Створити...