Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sap Green

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Sap Green's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Але ж галочка грає суто формальну роль, адже правил зрозумілою мовою я не бачив. Не можна давати людям правила написані іноземною, котрою користувачі можуть не володіти, а потім вимагати дотримуватись цих правил. І я не проти правил, але вони повинні бути адекватними, як на іноземних форумах. Дуже часто на таких форумах є правило - "Цей форум є англомовним (замість англійської підставте іншу мову), тому просимо вас спілкуватись англійською мовою, інакше ви можете знайти для себе інший форум, на котрому спілкуються вашою мовою." Не розумію, чому на цьому форумі немає такого правила стосовно української мови. Адже всі грамотні громадяни України зобов'язані вміти читати та писати українською, при цьому зовсім не зобов'язані знати будь-яких інших мов. Що шановну адміністрацію зупиняє від введення такого правила?
  2. Ну тоді розмовляйте нею, якщо знаєте. Навіщо ви мені, українцю в Україні, нав'язуєте свою іноземну мову. Якщо вам настільки огидна українська, що ви надаєте перевагу мові окупанта - то не мучайте себе, їдьте туди, вам там буде краще, і нам без вас тут буде краще.
  3. Вітаю. Хтів був просвердлити декілька дірок в стіні, майже під стелею. Використовував перфоратор для цього. Під час процесу свердління ніби все нормально виглядало, але коли забив в дірку анкер, то помітив, що він відхиляється вправо, тобто, не є перпендикулярним до стіни. Чи є якісь практичні поради по свердлінню прямих дірок?
  4. А пісок має буть якийсь особливий, чи можна на дитячому майданчику вкрасти?
  5. Вітаю. Зробив перфоратором три дірки в цегляній стіні, діаметр близько 8мм, а глибина близько 9см. Хочу повернути все взад, тобто залатати дірки. Чим це можна зробити? p.s. бажано, аби не довелося купувати кілограми цементу, або чогось подібного, адже матеріалу треба небагато.
×
×
  • Створити...