Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ruslan Le

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Ruslan Le's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Первый пост

Recent Badges

0

Репутація

  1. Постало питання автоматизації\модернізації подачі пального в котел. Зараз самостійно загружаю дрова і всяке сміття спалюю в саморобному котлі. Минулої осені встановив паралельно в роботу опалювальної системи електрокотел. Тепер хочу автоматизувати подачу твердого пального в котел. Дуже не зручно кожні пару годин ходити і підкидати дрова, бо на їх заготівлю треба і гроші витрачати і сили мати. А пеллети купити і загрузити бункер на одну добу набагато зручніше. Потужність ТТ котла близько 15-25 кВт (це щоб з потужністю пальника оріентуватись), але я буду використовувати на 50 відсотків. Електрокотел потужністю 4,5 кВт і за ніч жере енергії багато бо дрова згоріли і треба гріти твердим паливом. Що порадять фахівці? Є Українські виробники пеллетних пальників на таку потужність щод не завсі гроші Світу? Ось тут я писав про свій електрокотел. https://www.stroimdom.com.ua/topic/59224-tema-posvyaschaetsya-podboru-konkretnyh-kotlov-ne-tolko-dlya-konkretnyh-lyudey/?do=findComment&comment=4809596 Начинающий 64 Киев-Мостыще Мужской 24 декабря, 2012 Репутация (7) Опубликовано 16 мая, 2020 Маю діючу систему опалення з саморобним твердопаливним котлом. Хочу додатково встановити електрокотел - який? Маю 3х фазну мережу потужність до 20 кВт. Радять для обігріву достатньо 6-8 кВт, площа опалення 48 м.кв Стіни правда худі і багато втрат але то маю можливість компенсувати дровами. Існуюча система не має циркуляції примусової лише самоток. Потрібен електрокотел 3 фази, від 6 до 10 кВт, Краще мінімум електроніки, тумблери та регулятори ручного керування, з циркуляційним насосом, фільтром, вбудованою группою беспеки. Який порадити шановні форумчани? Краще напольний з влаштованими сервісами можиливо і ГВ щоб було маю всього 3 точки розбору з гарячою водою але зараз воду грію еллектробойлером. Як патріот і націоналіст (я люблю Україну) перевагу віддам вітчизняному виробу.
  2. Мое барбекю ось на такому етапі. photos.app.goo.gl/PtiKzBTNdM6BPrD97 Треба буде робити "Видру", а в проекті її нема. Лише пряма труба з оголовком. Як бути? Дуже хочу щоб потім вода не затікала на кладку. Щось накшталт такого photos.app.goo.gl/nH8o8kZJ35ZFRvok8 Як зробити?
  3. Що зроблено своїми руками? Автор - в інтернеті багато чого е цікавого. Хіба на форумі вистачить місця на всі посилання цікавинок?
×
×
  • Створити...