Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Олександр Радченко

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Олександр Радченко

  1. По перше де я заперечів можливість того, що вода може рухатися і проти течії Десни за рахунок Дніпра. Я лише написав що за певних умов це можливо , але якщо буде значний підйом який може нашкодити с.Зазимю то в Києві на оболоні да і на троєщині вже з 2-гого поверху можна буде ловити рибу бо якщо Ви не в курсі коли Десна розливалася то там все затоплювало так само як і в Зазим'ї. По друге я так розумію Ви за 30 років проживання на березі (Десни) таки і не дізналися де впадає річка Десна в дніпро до дамби чи ВСЕТАКИ НИЖЧЕ.
  2. Тут Ви маєте рацію, але по перше я ще не бачив (і не чув) щоб течія на р. Десна міняла свій напрямок (хоча це можливо за певних умов). Наприклад якщо київське водосховище прорве (про що ще в школі нас вчили) то приблизно (дану інформацію я не перевіяв) за 21 хвилину в с.Зазим'я буде 7 метрова хвиля. А, що буде в Києві навіть уявити- страшно. Але для того і є шлюзи щоб цю воду безпечно спускати, а не створювати аварійну ситуацію. Тож ящо всього так боятися то мабуть потрібно десь на острові жити, хоча і там можуть бути вулкани, землетруси, цунамі......:)
  3. Десна впадає в Дніпро нижче київського водосховища, тобто немає жодної дамби яка б її зупиняла. Якщо Ви не розбираєтесь в географії то хоча б відкрийте карту + Дніпро аж ні як не може вплинути на Десну так як вода рухається до екватора, а не навпаки це ж шкільна програма. Чи ви лише дитсадок закінчили!?
  4. Добрий день є ось такий участок, якщо цікавить можу навіть цільове призначення змінити, кадастровий номер: 3221282800:02:008:0037
×
×
  • Створити...