Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Білий Кит

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Білий Кит

  1. А що на сьогодні? Чи користуєтесь басейном?
  2. Ми не продаємо хлор. Просто будуємо і обслуговуємо басейни з 2001 року. Після здачі басейну в експлуатацію здаємо воду на аналіз. В останньому зданому басейні вміст хлору був у межах стандартів для питної води. Але там озонатор стоїть крім станції дозації хлору
  3. Різні басейни, різні матеріали для будівництва басейну. Все написано в технологічних картах матеріалів, потрібно читати і дотримуватись технологічних умов . Якщо говорити про такі покриття чаші як нанесення епоксидних основ і фарбування - ну не бачили ми хорошого результату. Поки що не бачили. Останній випадок був у Львові. Басейн у стилі loft, зроблений під керівництвом дуже крутого дизайнера ))). Дорого-багато. Через рік у басейні з'явились плями іржі і пліснява. Викликали для консультації. І сміх, і гріх. Звичайно ж, прогрес іде вперед. І, можливо, у когось епоксидне покриття лежить 10 років. Розкажіть і покажіть, будь ласка.
  4. Якщо ми говоримо про довговічний басейн, то лише лайнер, плитка/мозаїка або композитна чаша надійного виробника
  5. Дивлячись яка плівка. Ми паяємо німецьку якісну плівку і не було жодної рекламації за 20 років. Для вуличного басейну плівка - прекрасний варіант. Внутрішній басейн можна обкласти плиткою чи мозаїкою, а можна і плівкою обварити.
  6. Симпатичний вийшов басейнчик ). А мозаїка буде актуальною завжди, але не в сегменті економ-клас.
  7. Це дуже небезпечно. Писати довго, цитую: "У випадку з водою басейну, рясно обробленої пероксидом водню, консервантом може служити тільки утворений при цьому в великих кількостях формальдегід - потужний антисептик, що застосовується для консервації біологічних і анатомічних матеріалів. Водний розчин формальдегіду називається формаліном (або метіленгліколем). Він дуже добре всмоктується через шкіру. Це дуже токсична сполука, яка негативно впливає на органи дихання, зору, нервову систему, шкіру і на генетичний апарат всіх живих організмів. Клас небезпеки речовини - 2 – високоонебезпечний."
  8. Білий Кит

    Бассейн

    Дешевшим буде композит. І швидшим також. Але ви маєте розуміти, що давати якісь супер-пупер гарантії фірми не можуть, хоча б тому, що композитні басейни стали розповсюджуватись світом лише останні 50-60 років. І якщо ви уважно почитаєте договір, то там дуже дрібним шрифтом може стояти "гарантія від наскрізної пробоїни" наприклад ). Тобто, якщо ваш басейн піде тріщинами чи пухирями - це може бути не гарантійний випадок. Можливо, я згущаю фарби, але лише для того, щоб ви уважно читали договір. А бетонний басейн, обтягнений плівкою - це можливість перепаяти плівку вашим сином чи внуком через .... років, у разі виникнення необхідності.
  9. Білий Кит

    Бассейн

    На сьогодні хороший варіант - композитна чаша і дивитись уважно потрібно на виробника. Якщо встановите композитну чашу, виграєте в часі. Те ж з обладнанням - не треба зв'язуватись з найдешевшим китайським обладнанням (для розуміння - у КП воно йде у $$, європейське- у євро), це може вилізти боком. І фірма має надати гарантійне обслуговування після здачі басейну в експлуатацію.
  10. Перевірені композитні чаші - це чаші від європейських виробників: Compass, Rhino Pools, деякі інші. Про чаші українських виробників відгуки басейнщиків неоднозначні.
×
×
  • Створити...