Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Mobilizator

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Mobilizator's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

10

Репутація

  1. Він вже "переварив" інформацію за ці дні, телефонував сьогодні і запитував що написали більш досвідчені на форумі. В корі дрібні дірки, а під нею в більшості випадків нема ніяких дірок в стовбур. Кора поїдена сильно. Залишків шкідників не знайдено, як і закритих продуктами життєдіяльності дірок. Всі вилетіли на інші дошки і балки? Добавлено через 8 минут Висновок такий - винести усі незакріплені дошки і балки з будинку, які мають хоч невеличку кору на собі. Усе інше, що вже змонтоване і неможливо замінити чи зняти - обробити Гладіатором-2 і слухати, чи нема характерного звука, якій притаманний цім шкідникам? Вони влітку дуже активні?
  2. Заїхав кілька днів тому до приятеля, якій запросив подивиться, як він будується. Побачив на деяких дошках такі сліди - дивиться фото. Це було усього на 3 дошках, де були крихітні фрагменти кори. Передивились уважно усі інші дошки (близько 60 штук) і ніде не побачили ніяких слідів, хоч як-небудь схожих на оці, в корі і під нею. Приятель сказав що це все фігня, нема ніяких жуків і взагалі усі дошки йому привезли з фірми після подвійної обробки спеціальним розчином від паразитів і щоб не горіло. Чім обробляли не знає, також не бачив жодного фрагменту (до, середина, фінал) цього процесу. Дошки зовні як звичайні дошки. Я як користувач, який прочитав цю і інші теми по цій важливій справі, а потім придбавши хімікати і навчивши будівельників робити Гладіатор-2 власноруч і вкривши два рази щедро усі балки і дошки мого будинку трохи засумнівався. Підкажіть будь ласка - це сліди шашеля чи короїда? Якими перспективами лякати свого приятеля? Ніяких метеликів і жуків в приміщенні не було замічено, звуку (стуку) також не чутно було - він там живе і добудовує самостійно.
  3. Расскажите больше - это те участки, что ближе к лесу и саду или около реки?
  4. И что теперь делать? Мой участок вне охранной зоны, но я так понимаю... теперь кое-что меняется :-/
  5. Стучать нужно во все двери! Что, куда писать? Дайте больше информации!
  6. С электричеством все стабильно - его нет и непонятно, когда будет. Знающие больше меня - поправьте.
  7. Так может дело не в количестве, а в сумме? Ждать 25го человека - дело сложное. Я бы взял чуть больше киловат, если до середины лета можно заполучить электричество... Да и другие - не все бы отказались от вкусных киловат!
  8. Я "сосед" с вами, на соседней улице, чуть ближе к лесу - участок 5301. Будут новости - пишите в форум.
  9. По вашему совету займусь походом на Кловский Спуск, а подключение к электро-сетям... отложу на "светлое будущее"
×
×
  • Створити...