Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Katroo

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Katroo

  1. Я б не сказала, що логіка аж зовсім неправильна. Коли будуєш будинок з нуля, логічно зробити планування таким, яке буде враховувати усі потреби. Щоб врахувати все і нічого не пропустити, найкраще зробити планування з розстановкою меблів. Навряд архітектор займатиметься розстановкою меблів (виправте, якщо я помиляюся). Ми свій будинок так і будували - починали з планувального рішення з розстановкою меблів, а потім вже звернулися до архітектора, який розробив відповідний проект. Коротше, пройшло багато років і тепер я займаюся дизайном інтер'єрів професійно Можете написати мені чи зателефонувати, обговоримо і спробуємо зрозуміти, чи зможу я Вам допомогти на цьому етапі. Отут є всі мої контакти та інша інформація: katroodesign.com
  2. На прямому вікні робіть штору, яку ви хочите, а на скошених ролети. Щоб виглядало гармонійно, оберіть однаковий колір текстилю на всі три вікна. По формі, на скошені вікна я б зробила так: нижня частина - ролети, верхня - стаціонарно закрити тим же текстилем, що і в ролетах. Відкрити ви ту частину не зможете, але з такою кількістю вікон у вас і не буде в цьому потреби. Про сповзання до низу не зовсім зрозуміла... кожен механізм ролет чи штор підбирають із врахуванням ваги матеріалу, головне уважно читати інструкцію
  3. В якій палітрі ви обираєте колір? Наприклад, в колоркоді NCS буква після рисочки означає кольоровий спектр, до якого належить той чи інший колір. Наприклад, -N означає нейтральний (отже, вам треба шукати серед кодів, що закінчуються саме на N), - B синій спектр, -G зелений, -Y жовтий. Сірий колір, який ви обрали, може бути похідним від синього спектру, тому й дає такий ефект. Або, як слушно зауважив попередній коментатор, у вас просто може бути вікно навпроти стіни, яку ви фарбуєте і небесна блакить відображається від стіни. Якщо проблема в цьому, то при вмеблюванні вона трохи пофікситься завдяки наповненню іншими кольорами, але, ймовірно, цілком не зникне.
  4. Звісно, в цьому є сенс, але питання, що в пріоритетах - зона зберігання теж може бути важливою, в квартирі де мало місця 😉 Оскільки автор чіткого ТЗ не давав, ми з Вами можемо лише уявляти Хоча, якщо пропрацювати уважніше, можна спробувати вбити і двох зайців - ці плани лише попередні замальовки.
  5. Щоб відповісти на Ваше запитання, потрібно розуміти ряд деталей, як, скільки людей буде жити, який стиль життя і спосіб проводження часу вдома, і т.д. Якщо говорити в загальному, то студія завжди буде давати відчуття більшого простору, ніж дві окремі кімнати. Крім того, стіни також займають місце, тому в студію часто можна вмістити більше функціоналу, ніж у дві окремі кімнати. Я не знаю Вас, і які у Вас пріорітети, але в маленьких квартирах завжди схиляюся до того, щоб відділити спальню, а не кухню. Таким чином, щоб була кухня-студіо і окреме затишне місце для спання. Часто, воно може бути відділеним не стінами, а скляними перегородками чи навіть банальною шторою (якщо бюджет не дозволяє перегородку). Я вам накидала кілька варіантів як це може бути (але оскільки в мене немає всіх розмірів, вони дуже приблизні), може вам це дасть якесь нове бачення. Ось тут можете подивитися приклад такої маленької квартири як у Вас, як вона була обіграна https://www.facebook.com/Katroodesign/posts/307932644432483
  6. Там може бути багато різних варіантів розстановки, тому прокоментую по наявних лише Столи під вікном: одразу питання де будуть радіатори, цей момент треба узгодити з сантехніками (при тепловому прорахунку може виявитися, що треба додаткові радіатори, оскільки там будуть тепловтрати через стіл) + глибина стола, переконайтеся, що радіатор не заважає ніжкам дитини. По класиці, світло повинно падати на стіл з лівого боку, якщо дитина пише правою рукою і з правого, якщо навпаки. Звісно, попередній коментатор правий, зараз все більше часу діти проводять з гаджетами, тому тут вже не так однозначно. Зважайте також на те, чи сонячна там сторона і чи буде там пряме сонячне світло потрапляти у вікно. Якщо щось змінювати: в лівій кімнаті можна спробувати стіл повернути на 90 градусів - і світло зліва і в очі не б'є. В правій взагалі можна поставити великий кутовий стіл, або зробити перестановку так, щоб стіл стояв в тому кутку, де зараз ліжко.
  7. Як на мене, найзручніше - біля місця, куди ви складатимете сухий посуд. Логіка така: при розвантаженні посудомийки, вам має бути зручно одразу класти сухий посуд на місце, а не викладати його на стіл, а потім відносити.
  8. Про проходи з боків дивану не переживайте, 750 мм це цілком достатньо, оскільки диван знаходиться низько, і руками ви його не зачипляєте, а найширша людина саме там, де плечі і руки, а також тому, що диван м'який і навіть якщо ви в нього вдаритеся, це не боляче Поміряйте прохід в стандартних дверях з полотном 800, він буде близько 780 мм, і стіни в усю висоту. Якщо є сумніви, я завжди раджу: потестуйте вдома, змоделюйте ситуацію. Щодо батареї - а ви не думали про внутрішньопідлогові конвектори? Вони не забиратимуть місце і будуть слугувати тепловою завісою. Але навіть якщо це буде радіатор між вікнами, то (3700-130-2200)/2=700+670, що теж цілком нормально. Ковектори бувають вужчими також. Диван з вузькими бильцями чи без билець може бути 2000-2100, що додасть ширини проходу. В Ікеа насправді малий вибір диванів і часто вони не зручні (цей що ви навели, як на ньому можна дивитися ТВ? спина ж втомиться :)), в українських виробників є більше розмірів і можна підібрати що треба. На що треба звернути увагу з такою розстановкою - це відстань між кутом холодильника і кутом стола. Ось там справді може бути проблема, оскільки кут стола твердий і гострий. Там мінімум 800, а краще 900 має лишитися. Крім того, краще обрати стіл з закругленими кутами. І на цю відстань буде також впливати глибина дивана, зверніть увагу на неї (навіть у цьому простому варіанті ікеа, який ви навели, глибина 970)
  9. Виконаю дизайн інтер'єру для вашої квартири чи будинка, пропоную авторський нагляд на етапі виконання. Роблю весь пакет докладних креслень і 3д візуалізацію. Думаю про те, як це буде втілюватися і скільки коштуватиме. Ціную продуманість і зручність вцілому і в дрібницях. Знаю, як запитати вас чого ви хочете і як зробити так, щоб дизайн відповідав вашим очікуванням. Ціна стандартного проекту - 520 грн/м2, до 15 грудня знижка 20% Заходьте на сайт - там більше варіантів і цін, а також приклади робіт. На ФБ сторінці можна подивитися актуальні проекти, а на Інстаграм знайти поради по дизайну і ремонту. katroodesign.com
  10. Можна спробувати якось так. Не можу не прокоментувати кухню: робоча поверхня 600 мм це дуже мало, я б змінила конфігурацію, щоб збільшити робочу поверхню. І зверніть увагу на глибину ваших диванів: 800 мм це нереально, в житті це буде 1000-1100.
  11. Не бачу аж такої проблеми в кутах, оскільки прохід лишається достатньо широкий, а візуально це можна буде обіграти. Що бачу: 1. Так, душові вузькуваті. Для дорослого чоловіка, мінімум 1 метр ширини, щоб було комфортно. Тим більше, бачу, що збільшувати є куди. 2. На кухні я б перенесла посудомийку в інше місце: по-перше, з таким розташуванням висота мікрохвильової буде незручною - якщо ви нагрієте миску з супом, треба буде постаратися, щоб дістати її звідти і не розлити вміст (спробуйте вдома, потестуйте діставання миски з рідиною з такої висоти); також зверність увагу, що коли ви розвантажуєте посудомийку, посуд зручно одразу класти на місце, тому розташувати її треба так, щоб це було поруч (не знаю чи це у вас зараз враховано) 3. Чи продумували ви сценарії поведінки в майстер спальні? З таким розташуванням дверей гардероба і ванної вам доведеться часто обходити отой кут гардеробної, що обведений попереднім коментатором Уявіть: ви зайшли ввечері в кімнату, обійшли кут, перевдягнулися, обійшли кут, пішли в ванну, обійшли кут, щоб дійти до ліжка. Як на мене, ідеальний варіант - зробити ще одні двері з гардероба прямо у ванну (якщо дозволяє місце в гардеробі, бо це зменшить кількість шаф); альтернативний варіанти - перенести двері на стінку, що навпроти входу (це скоротить шлях між ванною і гардеробом, а також спростить доступ до гардероба з основної зони, коли ви ще не лягаєте спати, АЛЕ ускладнить шлях до гардероба від ліжка, тому треба, знову ж таки, добре подумати про сценарії)
×
×
  • Створити...