Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Buzios

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Buzios's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже год на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • Первый пост

Recent Badges

0

Репутація

  1. шари знизу вверх: грунт, геотекстиль, щебінь 5-20 10см, бетон (армований сіткою) 10см, розшивка під камінь (умовно кажучи, намалювати пальцем) Оскільки розміри армсітки (вічко 10х10см) 1мх2м, планую робити деформаційні шви через 2 метри. Питання: як їх зробити криволінійними, щоб вписати/замаскувати у декоративну розшивку?
  2. Планую реконструкцію будинку (прибудова десь 40м2). З документами на існуючий будинок і землю все ок. Фірма виставила такі ціни: 1. Топозйомка 2500 2. Ескіз намірів забудови 6000 3. Повідомлення про початок робіт 500 4. БТІ 3500 5. Декларація про готовність 500 Якщо я правильно зрозумів, вони виготовляють документи, а відношу/забираю я їх сам у відповідні контори. Більш-менш нормальні ціни?
  3. Порадьте, будь ласка, до кого звертатися для невеличкого бюджетного одноповерхового будівництва.
  4. Планую купити садибу (земля+будинок на ній), з документами питань нема, все гаразд. За садибою город, який спускається до балки. Стандартно, як у селах. На кадастровій карті його, города, начебто, нема. З сусідів лише один приватизував подібний "свій" город 01.03 Для ведення особистого селянського господарства. У продавця садиби є "право користування" на город, але документів жодних нема. Є тільки згадка про це у документах на садибу: В моїх планах приватизувати цю ділянку (город). Питання: 1. чи переходить до мене право користування після купівлі "основної садиби"? Яким документом це засвідчується і де його брати/оформлювати? 2. якщо не переходить, то продавець так і залишиться користувачем? І тоді при приватизації городу треба його згода? 3. чи може продавець якось самостійно звернутися і позбавити себе права користування, щоб мені потім простіше приватизувати? Продавець переїжджає в іншу область і город йому тут не потрібен. Чи навпаки, хай краще притримає цю ділянку для мене? 4. і взагалі, як краще вчинити?😁
  5. Будинок цегляний одноповерховий, збудований у 60-70 роках. Плануємо взяти під дачу, навряд чи там буде родове гніздо, років на 30-40. Тонкі тріщини саме по швам між цеглою. Грошей знести і збудувати новий нема, хоча кортить. Зробимо косметичний ремонт. Не проблема періодично замазувати ці тріщини, щоб не дуло)) Питання - накільки критичні ці тріщини? типу, через 2-5-10 років вони потовстішають і дім банально розвалиться на шматки? Картинки для прикладу:
×
×
  • Створити...