Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Alexandr Vashulenko

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Alexandr Vashulenko's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже год на форуме
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

24

Репутація

  1. В мене всі хто поїхали в Швецію вже отримали внж. Там його видають добровільно примусово.
  2. Насмішили. Куди їм повертатись, в зруйновані міста, в країну в якої буде 15 млн утриманців на 3-5 мільйонів працюючих? Також хто відпустить дешеву робочу сили коли привик до неї? Ким потім замінити наприклад в Польщі мільйон людей?
  3. Як на мене тут і залишаться 73 відсотків ЗЕ щурів коли економіка рухне повністю. Оскільки вони нічого не вміють крім марити здуру про зарплати вчителів 3000 євро. І ситуацію яка склалася в більшості із за них. Тому-то замість армії, ракет, пво, ми хотіли накупити смартфонів пенсіонерам та дороги гнали оскільки там красти легко а тепер спишуть все на війну що не збудували і вкрали. А так як головнокомандувач казав "какая разница". В багатьох людей нема бажання тут жити коли бачать як ЗЕ зриває бариші на монопольній торгівлі паливом, на курсі долара, продай по 29 купи по 37. Далі будуть ще більше придумувати монополії щоб вимивати допомогу з Європи яку роздадуть громадянам чи залишки Збережень.
  4. Якби були айтішником то знали би що в Польщі для ИТ теж спец умови для податків і вони майже однакові.
  5. Так всі знають англійську але рівень різний. Англійська мова нормально вчитися. Я вчив її нормально в 30 і без проблем.
  6. У нас із 16 інженерів вже 9 закордоном разом із сім'ями. Ніяких проблем виїхати немає.
  7. Такими темпами еміграції. Не зрозуміло хто залишиться і кого буде щіпати Гетьманців.
  8. Був у Львові там реально будуєтся але думаю все під здачу оскільки вартість оренди дорожче Києва. Але думаю це поки не закінчиться гроші в тих хто приїхав. Ті в кого їх дуже багато вже закордоном. Багато хто придивляється на комерційну нерухомість Польщі. Один момент вона там дорожче в рази а вартість оренди як в Києві до війни. Хоча може вирости. Оскільки ми не велика компанія а вже подумаємо переїхати і перевезти співробітників до Вроцлава. Нажаль якщо ти знаходишся в країні де війна з тобою не хочуть співпрацювати замовники :(.
  9. Щось тема затихла. Сьогодні спілкувався з сусідом в нього було призупинено будівництво. Вирішив він продовжити оздоблення так каже , електрики і плиточник підняли ціни відсотків на 30. Наче сидять без роботи а ціни піднімають. Я так розумію треба чекати літа.
  10. Нажаль не можу коментувати. Отримав попередження від Медоратора.
  11. Для компанії щоб працювати намагалися купити 5 тон палива в Польщі. Нам дуже роз'яснили де треба купувати і в кого скажуть. Купили дизель по 51 грн. Для роздумів в дрібного трейдера Польща 4.1 злотих + 7% НДС і вартість доставки 5 тон 9800 грн. В обсязі віт 100 тон 3.6-3.8 злотих.
  12. А як можна створити дифіцит палива і заробляти над прибутки. Ні одна іноземна компанія не можна зайти на ринок палива України. А як можна взяти допомоги на пів бюджету і розкрасти її.
  13. Ви Ви мене вибачте. А є хоч один факт нормального виділення коштів в Україні на відбудову постраждалим, вибух будинку Позняки ще чекають, Голосієво живуть в общагах, а після потопів. Жодного разу держава нікому нормально нічим не допомогла. І це факт.
  14. Насправді те що Україну використовують як донора людського ресурсу це правда. Можливо і конфлікт від цього оскільки в світі повина була бути сама велика фін. Криза за останні 100 років. Мені багато партнерів телефонує и просить до них відправляти тих хто може працювати але за 5-7 євро год. Насправді для кожної країни отримати 5 млн жінок з дітьми це жир для економіки. Особливо жінок які ще народять з місцевими по одній дитині і буде 7 млн. Оскільки для Європи ми дуже ціні: Працьовиті, непогано навчаемося і дуже головне не маємо агресивного релігійного виховання через 2-3 роки нас буде не можливо відрізнити від пересічних європейців.
×
×
  • Створити...