Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

den_140

Пользователи
  • Публікації

    99
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Откуда
    Днепропетровск
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

den_140's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

14

Репутація

  1. Я просто впевнений, що більшість людей які будують, довіряють прорабам або просто якимсь бригадам, які у більшості не розуміють що роблять. Я обзвонив багато бригад утеплювачей, майже 75% утеплюють пінопластом на ляпухи, просто тому що так легше (я вважаю), тому задав тут просте питання Я згоден, що треба проект, інженери та тп, але ж існують якісь правила, і що робити не можна ні в якому разі Все ж таки чекаю на обгрунтовану відповідь)
  2. Дуже дякую за відповідь, змістовно. Але навіщо мені інженери, якщо є цей форум? Утеплення газоблока не така уж і глубоко інженерна робота, ну чесно Просто хочеться зрозуміти правильний варіант рішення Якщо силікон паропроникний, то тоді тільки базальтова вата.
  3. Всім доброго та тихого вечора і з прийдешніми святами! Питання таке: Чим всеж таки краще утеплювати та які фарби використовувати для будинка з газоблока? Я вже заплутався. Вата чи пінопласт? Перша паропроникна, другий не пропускає вологу, але ж коли утеплюють ватою, то фарбують силіконовими красками, які теж в свою чергу не пропускають пар. Який тоді сенс у ваті? Пінопласт дешевше більш ніж у 2 рази... Практично всі використовують "ляпухи" замість того щоб приклеювати по всій площині і кажуть що так теж можна... Дуже прошу Вашої поради - які правильні варіанти утеплення газоблока. Дякую.
  4. Добрий день! А можно спитати як ви підготували дно до заливки? щебінь, пісок, гідроізоляція? І як правильно армувати дно? дякую)
  5. Я це розумію, але це є проблемою, коли еппс лежить на піску - він ніяк не закріплен...
  6. Всім доброго дня! Ну вот і прийшов час строїти третій дім. Як кажуть, він повинен вийти кращім🙂, бо перший треба було спалити, а другий віддати. Але і в першому і в другому живуть досить довго і все ОК - дякуючи Вам і цьому форуму!!! Треба Ваша порада. Дом з газобетона, фундамент стрічковий. Перегородки теж з газобетона (150мм). Планую теж робити поли по грунту. глина, геотекстиль, щебінь-пісок, еппс, плівка і стяжка з теплою підлогою. Питання таке: а можна робити суху стяжку в данному випадку? якщо да, то як правильно армувати її і кріпити труби теплої підлоги? Якщо ні, і треба все ж таки робити бетонну стяжку, то питання ті ж самі) (Раніше на еппс клали сітку і до неї кріпили труби тп, а потім зверху 70-80мм бетона армованого фіброю) дякую, всім гарного дня!
  7. Доброго дня всім! Вирішив підняти темку) Скажіть будь ласка шановне панство, на скільки треба знімати родючий шар землі, якщо планується підлога по грунту"? Родючий шар приблизно 500 - 600мм, потім суглінок. Знімати весь, або достатньо тільки верхній шар, ну скажем десь 200мм. Дякую!
  8. :D спасибо. Как в коньке делать мне понятно, а вот что зачит разрез между пленками в карнизе?
  9. Вот такой конструктив планируем сделать. Угловые стропила (хребет) будут сечением 80*200. Остальные стропила - 50*200. Не могу понять каким сечением класть балки перекрытия? Как для чердачного перекрытия или как для межэтажного? Пролет 5 метров. Будет работать такая система? И по пирогу кровли. Вы говорили про пленку антиконденсат. Она кладется там же где и мембрана? правильно? - стропила - на них пленка антиконденсат - потом вдоль стропил набиваем брус 50*50 (вент зазор) - на брус обрешетку - на обрешетку металлочерепицу. Утепление по балкам перекрытия: - балки перекрытия снизу паробарьер, подбитый досками - между балок утеплитель 250мм - сверху доска с зазором 1см. Без пленок сверху, правильно? СПАСИБО!
  10. Добрый день! Планируем делать тоже холодный чердак. Все в принципе понятно, но все-таки пару вопросов: 1. Если планируем металлочерепицу, то какую пленку использовать: СДМ или гидробарьер? 2. Перекрытие - можно ли балки перекрытия крепить к мауэрлату и стропилам? Или необходимо ниже делать еще один армопояс под балки??? Спасибо.
  11. den_140

    хочу газон!

    Обязательно скину, но это только к концу недели
  12. den_140

    хочу газон!

    Добрый день! Помогите пожалуйста с газоном. Уже сил нет... Газону 4 год. Весной скарификация, аэрация, удобрения ниртоамофоска. Стрижка регулярная, 1 раз в неделю. Полив где-то через день (было еще не жарко просто) Газон постепенно превращается в бадыли какие-то. Зеленой травы все меньше и меньше. И стручки как на фото, скоро босиком не походишь ))) Реанимировать его можно? Спасибо
  13. Может быть и ничем не отличается. А что не так? Мы же обсуждаем. Дайте совет. Или опять бла бла бла...
  14. Битумная черепица. Про высоту я понимаю, участок относительно ровный. Думаю больше 10см не будет.
×
×
  • Створити...