Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нина Гончаренко

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Нина Гончаренко

  1. Дякую за відповідь. Прийняли пораду про ванну з відокремленим унітазом, архітектор буде змінювати. Можете більш детально розповісти про пункт 2, а особливо 3. В чому будуть зміни і чому.
  2. У вас 2-поверховий будинок? І я так розумію, що декілька дітей? Поясніть, навіщо 2 санвузли? Мені здається, що хтось, якщо дуже треба, може і на перший поверх спуститися. Можливо, я чогось не розумію з цими санвузлами, бо поки складно уявити як воно на практиці в житті.
  3. Что не так с посадкой на участок ? И ориентацией по сторонам света?
  4. Дякую за відповідь. Теж є в планах на роздум підлога тепла і тепловий насос. Напишіть, чи ви вже визначилися з моделлю насоса? Скільки квадратів у вас будинок? З приводу поверховості - чоловіку подобаються 2 поверхові будинки, каже, що гарний краєвид з земельної ділянки.
  5. Дякую. Не зовсім зрозуміла про бюджетний будинок і кількість су… Типу, якщо був би більший будинок,а значить, дорожчий, то точно треба було б 2 санвузли на 2 поверсі. Така логіка?
  6. Дякую за відповідь. Зауваження відносно холу приймається. Поясніть в чому мінус великого тамбуру? Адже там зручно розвернутися, коли в родині 3-4 чоловіки?
  7. Ще не визначилися з перекриттям. Плануємо на 400 газобетон перекриття з залізобетонних плит ( між поверхами та стелю). Хвилюємося чи витримають стіни.Зможете прокоментувати перекриття?
  8. Будуємося вперше в житті. Перегляньте досвідченим оком, що можна змінити, що додати? В домі буде 2 дорослих і 2 дитини.
×
×
  • Створити...