Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нина Гончаренко

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Нина Гончаренко

  1. 22 години тому, gid_8462 сказав:

    Досить компактно і раціонально сплановано, але:

    1) не вдалою  вийшла ванна на другому поверсі:

    - входимо на глуху стіну з одиноким унітазом, а елегантний умивальник із сяючим дзеркалом  - за рогом;

    - туалет, як уже було запропоновано, доцільно зробити відокремленим;

    2) не оправдано такі дрібні планування перекривати повністю великопрогінними перекриттями;

    3) при подальшій розробці конструкцій перекриття  та вентканалів планувння доведеться  скорегувати.

    Дякую за відповідь. Прийняли пораду про ванну з відокремленим унітазом, архітектор буде змінювати. Можете більш детально розповісти про пункт 2, а особливо 3. В чому будуть зміни і чому.

  2. 3 хвилини тому, Yull сказав:

    Я не про 2 санвузли, я про розділення одного на окремі кімнати туалет ванна. Для того, щоб одночасно на другому поверсі одна людина могла бути в туалеті, не заважаючи іншій чистити зуби, приймати душ і т.д., ну і навпаки.  Не зручно тримати у двох сан.вузлах на різних поверхах повні комплекти зубних щіток, шампунів, рушників і т.д. зазвичай по ранкам всім треба саме санвузол на другому поверсі.

     

     

    Дякую, подумаємо.

  3. 4 хвилини тому, Yull сказав:

    Нормальний у вас тамбур, якщо діти ще малі і їх треба вдягати взувати то малий тамбур незручний. У нас менший, бачимо що треба було більший робити.Для мене великий мінус це сумісний санвузол на 2 поверсі. Вам площа дозволяє їх розділити. 

    У вас 2-поверховий будинок? І я так розумію, що декілька дітей? Поясніть, навіщо 2 санвузли? Мені здається, що хтось, якщо дуже треба, може і на перший поверх спуститися. Можливо, я чогось не розумію з цими санвузлами, бо поки складно уявити як воно на практиці в житті. 

  4. 1 година тому, Drosselbeere сказав:

    в данной планировке по фашей логике надо уменьшить тамбур, она же прихожая и увиличить по длине  коридор. и где же тут комфортность проживания. в таком исполнении как ус ТС лучше не придумать. все остальное покажет время как лучше и комфортней  в експлуатации, с закрытым тамбуром или же с наружным стеклянным например . сколько бы не было советчиков, время лучший 

     

    ПС. по мне не лучшая планировка дома,  особенно с  посадкой на участок и орентацией по  сторонам света  

    Что не так с посадкой на участок ? И ориентацией по сторонам света?

  5. 10 хвилин тому, ontoshko сказав:

    Дуже раджу подумати

    1) про теплу підлогу (водяну)

    2) одноповерховий будинок - вам буде простіше вирішити питання з санвузлами (буде доступно обидва)

    3) замість електрокотла можна встановити бюджетний тепловий насос  повітря-вода з кондиціонера. Окупиться за 2-3 роки.

    4) на підлозі можна зекономити заливши її на стадії фундаменту. Викликати бригаду яка робить шліфовані промпідлоги на великих об'єктах. Вони зроблять (майже) ідеальну поверхню. По ціні мені вийшло 165 грн/м2 робота. Це трохи дорожче за 100-120 грм/м2 за стяжку. На стадію будівництва це покривається картоном/плівкою/OSB чи дошками. Після штукатурних робіть залиишться знати все і покрити поліуритановим лаком. Для теплового насоса - це ідеальний варіант + це дешевше якісної плитки по суммі з стяжкою. Естетика, як на мене - ідеально впишеться в мінімалістичний сучасний дизайн.

    Дякую за відповідь. Теж є в планах на роздум  підлога тепла і тепловий насос. Напишіть, чи ви вже визначилися з моделлю насоса? Скільки квадратів у вас будинок? З приводу поверховості - чоловіку подобаються 2 поверхові будинки, каже, що гарний краєвид з земельної ділянки.

  6. 26 хвилин тому, volkoff сказав:

    А где ваши системы вент-каналов, дымоход, или у вас не будет камина,котла отопления?... По перекрытию,(7,9м) напишу вам в личном сообщении,потому что здесь это будет рекламой.

    Будет электроотопление. Напишите, буду ждать.

  7. 2 хвилини тому, Татьяна5 сказав:

    1 су на втором этаже на 4 человека - мало. Но дом бюджетный, возможно, и достаточно

    Дякую. Не зовсім зрозуміла про бюджетний будинок і кількість су… Типу, якщо був би більший будинок,а значить, дорожчий, то точно треба було б 2 санвузли на 2 поверсі. Така логіка?

  8. 42 хвилини тому, MAESTRO DNEPR сказав:

    Плиты длиной 7900мм делают только под заказ единичные заводы. Вы сначала прозондируйте свои возможности.

    Спасибо за информацию. Смотрю Эталон в Харькове делает.

  9. 7 хвилин тому, Savcha сказав:

    Якщо не враховувати невизначену конструктивну схему та відсутність пілонів з вентканалами та фановою трубою (сантехприлади можуть посунутись), планування доволі раціональне: нормальні площі приміщень, гарні сходи. Хотів би звернути увагу на орієнтацію тераси - якщо Київська область, можливо, слід ії більше розвернути по повздовжній стороні, щоб захистити від західного вітру. Також трошки дратує затісний хол першого поверху з доста великим тамбуром. Але то традиційна помилка, коли тамбур плутають з передпокоєм. Можливо, хотілося би більше напрацювань для об'єму - поки що коробочка з дахом. 

    Дякую за відповідь. Зауваження відносно холу приймається. Поясніть в чому мінус великого тамбуру? Адже там зручно розвернутися, коли в родині 3-4 чоловіки?

  10. 6 хвилин тому, MAESTRO DNEPR сказав:

    Нет внутренних несущих стен, как-минимум на первом этаже. Можно, конечно, перекрыть пустотными плитами 7900... но будет ли у ТС возможность такие заказать.

    Ще не визначилися з перекриттям. Плануємо на 400 газобетон перекриття з залізобетонних плит ( між поверхами та стелю). Хвилюємося чи витримають стіни.Зможете прокоментувати перекриття?

×
×
  • Створити...