Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

trintintin

Пользователи
  • Публікації

    132
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача trintintin

  1. Дуже дякую Володимиру за замовлення та осблуговування - усе чітко та досконально! Рекомендую!
  2. vmireplitki.ru/plitka-dla-pola/quartiere-latino/ он в розницу был 1к грн. Если 300 грн квадрат ок, я метров 6 возьму
  3. Точна модель нечитабельна, напишить, будьласка...
  4. А скажіть, будьласка: зара кооператив, планується підєднати в межі села. Зараз ТП на кооперативі зі стандартною феодальною корупцією. Коли можна буде їхати в РЕС з заявою (вже зараз, чи після рішення мінюста)? ТП вони встановлять за власний рахунок, тобто нову? Я так розумію в Вишневе їхати взагалі сенсу нема? Краще одразу на Стеценко? Дякую!
  5. Якщо є підозра на крадіжки - лічильники на стовпи на вулиці - кожен зможе проконтролювати і споживання і чи не підключені зайві провода. www.olx.ua/obyavlenie/vatmetr-izmeritel-moschnosti-voltmetr-ampermetr-vattmetr-ts-836a7-IDAp5Ik.html?sd=1#b518157ee1;promoted або взяти такий амперметр, але це ж знову ж таки - ходити по хатам. І 3 фази є у декого...
  6. Ніби то так. Стандратне підлкючення - купівля кіловатів... Зараз лічильник на СТ, здаємо гроші, ТОВ, председатель, інший гемор...
  7. Вітаю! СТ знаходиться в межах міста (юр адреса, житловий фонд, фседела). СТ існує лише для того, щоб члени СТ могли користуватися електрикою. Роки 3-4 назад на рахунок СТ кожен член докупав кіловати. Зараз РЕС (К-Свят р-н) вже згодна надати і прямі договори на ЕЕ (але при цьому заплатити за кіловати, підключення і т.п.). Але у власності СТ вже є проплачених десь 50к Вт ЕЕ. Чи є якісь механізми перекинути ці кВт? дякую!
  8. Да ну, ну кому потрібні ці точні розміри? Усі беруть так, на око, а далі вдома рашпілєм рашпилять...
  9. Я вже Вам писав що за цей вивіз сміття готовий заплатити 400 грн.
  10. Ви надто субєктивні, описали не усі переваги. Перевагами даної пропозиції є: можливість взяти тіко 51,48м.кв., а не 20, чи не 55. спалити кілокалорії та розімяти спину при завантаженні цієї плитки. довести частково биту плитку (ну наші дороги, самі розумієте). не мати можливості повернути. 2 дні погоджувати час, коли власник буде вдома і через тиждень нарешті його застати... ТС - сміливо підвищуйте ціну!!! У інших таких переваг нема!
  11. 1. чим плануєте опалювати? Якщо ел-енергією, то треба дізнатися, чи дає СТ дозвіл на прямий договір з РЕС і чи отримаєте Ви тариф на опалення і нічний тариф. 2. Попитайте (або у сусідів, або в сільраді) можливо вже хтось перевів під забудову готові житлові будинки. Зара це не тяжко (вже навіть заключення архітектора відмінили. Тобто будуєте дім і до пів-року (тіко не забудьте і змінити призначення землі))! Якщо Вашої вулиці не буде в реєстрах-кадастрах - то довше! 3. Дізнайтесь хто голова СТ, наскільки адекватний, яка в нього "сексуальна орієнтація", скільки гребе під себе, скільки "ще акціонерів" (чи реально голову переобрати, чи там 100500 мертвих душ і цей голова навічно), тобто чи відмінили кріпосне право. Приклад - 2 сторінка starnet.in.ua/novosti.html?start=5 "Внимание коррупция" Головний мінус - елементи кріпосного права - якщо Ви до якихось мереж приєднаєтесь, то тоді вже мусите виконувати усі маразми СТ... "или газ отключим" (Мордукова з Бриллиантовой Руки)
  12. www.aeroc.ua/images/recomendacii/Aeroc_rus_inprint.pdf "Если вы собрались строить дачный дом для про- живания с весны по осень и для редких наездов зимой на выходные, то делать газобетонные стены толще 250 мм не имеет смысла." 7-ма сторінка
  13. це буде дуплекс на 2 сімї (показана лише права частина). вхід з півночі. стіна між будинками планується 300. Зовнішні і "середня перемичка" 250. Санвузол і тех приміщення - зліва при вході. Драбину обрали ту, яка розвертається на 180 градусів. Опалення - електрика+камін в великій кімнаті (вода чи повітря ще не визначився як і з розміщенням каміну).
  14. Не хочу тему заводити тему не туди, але: з цеглою більше мороки (читайте дорожче - від доставки і роботи до рівності стін опісля і цементно-пісчаному розчині). Утеплюю тому що наші норми морально ДУЖЕ застаріли. Аероку не довіряю (хоча не виключаю що візьму їх блоки) - як мінімум найо на плотності, тому хочу запитати на форумі думки. Про 300 мм я знаю, але це ж стосується плотності Д300-400. Якщо підняти плотність розмір стіни не можна зменьшити?
  15. Вітання! Планую, що функцією газоблоку буде лише конструктив (тобто навантаження). Утепляти буду додатково, категорично і ОБОВЯЗКОВО. Питання: для 2х поверхового будинку з плоским дахом, пустотілими панелями перекриття, газоблоку Д500 250 мм товщини стін буде достатньо? А 200? А якщо газоблок Д600? З.І. Сформую питання по-іншому - яка мінімальна товщина стіні в Африці (тобто без утеплення)? Дякую!
  16. Спецов вистачає (як і по будівництву). і жоден навіть не шарить, що на авто більше 2,5 літрів не сильно впали норми розмитнення! і завозити їх за новими правилами не дуже гешефтно! Ы - ынтелэкт!
  17. Вітання (сорі, усю гілку не курив, а титульних повідомлень з ІТОГО нажаль нема)! Маю ділянку в СТ. Планую будувати 2 будинки (поділена земля є 2 буд паспорти). РЕСовська висока сторона 10Квт, 380В проходить десь в 10 метрах. До СТ не хочу приєднуватися черех те що вони муд-ки, погану якість ел-ки, погане обслуговування, відсутність 2х тарифів. Собі 25КВт трансформатор самостійно потягну (газ не планую підключати, для опалення буде саме то). Якщо я сам собі зроблю проект, роботи, куплю трансформатор - я все одно буду платити за приєднання (тобто буде 100% мій трансформатор на 2 буд на 25Квт)? Яка вартість приєднання за 1кВт в КОбл? Чи буду я самостійно платити за втрати трансформатора? Якщо я передам одразу ж трансформатор на баланс РЕС, що мну потрібно зробити, щоб на мене ще не навішали 100500 "сиріт" на лехухах? РЕС підключить 100% чи треба буде вийте з СТ (що це насправді означає) чи ще треба буде з бубном та-або зеленими президентами танцювати? Сусіди вже ввели в експлуатацію і навіть поміняли цільове призначення будинку під забудову. Побудуватися електрика у сусіда є. Якщо я побудуюся, введу в експлуатацію, зміню цільове призначення, законне ставлення до мене РЕС якось зміниться? Змусити їх поставити ТП і продавати мну ел-енергію якось можна? дякую!
  18. Вітання! Усе як порекомендував Архітектор - зареєстрували! І з приводу інспектора також усе було вірно - впав на мороз і "допобачення" - віддали зареєстровану декларацію!
  19. Повертаємось до наших "інспекторів". Інспектор дозвонився (клята гарнітура), сказав що для рішення мого питання по введенню в експлуатацію він має приїхати і усе перевірить (документи і т.п.). Замовний лист на нове введення відправили. Обманює3,14ть? Краще не пускати, морозитися, поїхати у відрядження?
×
×
  • Створити...