Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ripit Aftami

Пользователи
  • Публікації

    67
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ripit Aftami

  1. Потрібна бригада покрівельників які працюють з клікфальцевими дахами. Дах 180м2 двускатний, територіально Бучанський район.
  2. Всім привіт, а хтось щось знає про теплові насоси Geosun Чи це такі ж граблі як і Entheos?
  3. Ще не клали газобетон, яка якість геометрії чи багато браку?
  4. Доброго дня. Шукаю перевірену бригаду для будівництва фундаментної плити Обєкт знаходиться в Київський області, с. Бобриця Проект фундаменту відправлю в особисті повідомлення.
  5. Якщо ви про цю тему то там все якось не однозначно)
  6. Дивно, звязувався з трьома компаніями і всі роблять і те і інше.
  7. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Погане порівняння, на балкон за день я можу вийти раз а можу й не відкривати його тижнями, а вихід на терасу через який будуть ходити і гості і мешканці будинку і діти це зовсім інше.
  8. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Просто в метало пластиковому варіанті буде поріжок сантиметрів 8, за який усі будуть чіплятися і за короткий час він буде знищений.
  9. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Розмір вже зменшився 3,90х2,30, відкривання як перший або другий варіант.
  10. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Хахаха, как смешно, да вы прям король каламбуров) Пересмотрели Аншлага небось )
  11. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Підкажіть де в Києві є шоуруми з панорамними вікнами з роздвижними системами.
  12. Усім привіт, поділіться контактами перевірених компаній які займаються скважинами і септиками в Бучанському районі. Потрібно зробити дві скважини і два септика на одній ділянці в Бобриці.
  13. Ripit Aftami

    Панорамні вікна

    Всім привіт, плануємо встановлювати панорамні вікна які будуть виходити з кухні-вітальні на терасу, розмір 4,6 х 2,6м систему думаємо роздвижну і мабуть алюмінієвий профіль, роздвижна буде одна секція. Порадьте виробника, до кого звернутися і приблизний бюджет.
  14. Уточнюйте яка за розміром і з чого ваша коробка збудована. Може у вас коробка 350м2 і вікна панорамні семикамерні на кожному поверсі)
  15. Всім привіт, таке питання чи є якісь норми яка повинна бути відстань від моєї ділянки до дороги? В мене ділянка кутова і сусід почав мостити до себе на ділянку дорогу яка прохоить повз мою, і все б нічого, але чомусь він її робить значно ближче ніж ця дорога йшла раніше. Чи можу я якось по закону вплинути на сусіда якщо по генплану виявиться що він будує дорогу не там де треба?
  16. Супер, а не підкажете до кого можна звернутися ? Робити скважини потрібно в Бобриці Київська обл.
  17. Всім привіт, підкажіть будь ласка, планую будувати будинок (скоро заливка фундаменту) і хочу на даному етапі зробити скважини під ТН завести це все в котельню і залишити до кращих часів, бо зараз головне побудуватися і заїхати , перший рік чи два думаю обігріватися електрокотлом, а потім хочу поставити ТН. Чи взагалі так можна робити і чи підійдуть скважини з закладними одного виробника для ТН іншого виробника?
  18. Нічого дивного, у багатьох сусідів так, щоб була можливість відкачувати септик без присутності хазяїна, подзвонив замовив відкачку скинув гроші на карту.
  19. Підкажіть по розміщенню септика, чи можу я його зробити за межами своєї ділянки там де підїздна зона?
  20. Всем ответившим по делу, большое спасибо, получу проект на руки потом продолжим
  21. Я уже купил участок, так что коробка уже точно не вариант.
  22. Обоснуйте пожалуйста, с каким таким подходом? Я например знаю точную стоимость этого фундамента от компании которая строит эти дома, мне интересно узнать насколько их цена завышена.
  23. Не придумывайте того чего не существует. Где я написал что мне кто то должен? Обращался явно не к Вам, проходите мимо.
×
×
  • Створити...