Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Denis Den

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Denis Den

  1. Недавно платив. Отримав номер голови сільради, подзвонив сказав хочу оплатити налог на ділянку. Вона мені скинула реквізити, ПІБ + ІНН - монобанк - все заповнив. Оплатив. Навіть чеки не потрібно скидати, просто написав що оплатив. і не паришься
  2. так так на дюбель обов'язково! там где ті маяки були я в них швидкомонтажний дюбель фігачу - 12см, а там де пузо - 15см)))
  3. Перепад 5-7 см місцями саме там де випуклість (пузо), не знаю навіть, думав що такий слой на пінопласт кидати - відвалиться типу) ГКЛ легше виходить
  4. Представьте ситуацию - ванная комната - 2 стены - полистиролбетон (такие пеноблоки типо в которые заливал внутр бетон и по сторонам 5см пенопласта) 2 стены - керамоблок. 2 стены полистиролбетона кривые (пузяки есть то в одну то в другую) так вот - пришла идея: почистил пенопласт, прогрунтовал, дал слой плиточного клея и он застыл, наклеил маяки с кусочков гкл влагостойкого, немного накидал цементной штукатурки ляпухи чтобы тоже к ним приклеить потом гкл. Так вот кто-то такое пробовал, делают ли так? Просто я другого не вижу, профиля не вижу смысла, в полу трубы ТП. Кухню сделал так на маяках правда там обычные стены керамоблока (кривые 4-5см перепады). Но вот с пенопластом стрёмно, но я нависал на 4-х маяках (75кг) - держаться нормально - это только 4 маяка а там на листе одном 9 маяков (7-10 маяков) и ещё немного цемента будет. Вроде это относиться к внутренней отделке яж хочу стены ровненькие в ванной + на гкл ещё и плитка будет клееться, не уж то выдержит, будет очень забавно)
  5. Привіт, дивно що тобі так і ніхто з майстрів і не відписав. Стіни доволі в тебе рівні) В мене тоже комбіноване виходить керамоблок+шлакоблок, а десь ще й термоблок (полістиролбетон) - гримуча смісь. Перекриття як і в тебе деревянне, купи ПП110 стротекс і не парюсь, шви заскочити плівкою. Стіни в мене криві дуже навіть кути не 90 градусів. Але профіль не буду ставити, буду ГКЛ клеїти на стіни з попереднім вирівненням маяками. Навіщо тобі пароізоляцію на стіну кріпити?
×
×
  • Створити...