Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vuhasty

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vuhasty

  1. Доброго дня, Для дуже відповідальної справи як для господаря - помалювати перший власний паркан. точніше стовпці під сітку. Зупинився на найдешевшій акриловій, 3 в 1. Пишуть на 7 років вистарчить, якщо 3 рази помалювати. На її антикорозійність я не сподіваюся, бо сохне буквально за пензлем. малював по грунтовці, подивимося як буде триматися. Та він то знає, але інформації просто море.
  2. Впевнений, на форумі знайдуться професіонали по фарбах. Буду вдячний за роз'яснення переваг та недоліків фарб для металу. Щось типу - Наприклад алкідна коштує від 50 грн, а хлоркаучукову дешевше 250 не знайдеш, варто переплатити в 5 (п'ять) раз ??? У магазині ціла купа всього.
  3. vuhasty

    Ділянки біля Львова

    По електриці, стандартне під'єднання до низької напруги до 300 метрів коштує (по закону) 0,76 тис грн за кіловат при однофазному приєднанні і 1,32 тис грн за кіловат за 3 фази. Але із стандартним зараз засада - не підключають, у всякому разі в нас звелося до нестандартного - ми за свої гроші виконали всі роботи + заплатили за кіловати. ставки - www.toe.te.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=137&Itemid=35 закон - zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0236-13
  4. В процесі виявилися ще факти - власник високовольтної не РЕМ, а якесь об'єднання, якщо чисто випадково воно виявиться не прибутковою організацією то ОФІЦІЙНОГО платежа за тех умови та підключення може не бути, звичайно може бути дещо інший. За поради дякую, будемо шукати.
  5. Нижче приводжу кошторис на встановлення КТП, оскільки присутні песимістичні настрої, що все це дуже дорого, то старалися рахувати по максимуму. 1. Тех. Умови від РЕМ - 1000 грн. (цей пункт дуже важливий, оскільки від нього залежать всі роботи приведені нижче) 2. Проект - 3000 грн. 3. КТП (трансформатор) на 250 кВт - 35000 грн. 4. Стовп для роз'єднувача високої напруги (з встановленням) - 1500 грн 5. підготовка місця під трансформатор (швидше за все один з пунктів, або частково) а) фундамент - бетонна подушка з облаштуванням - 5500 грн. б) бетонні блоки - 1500 грн. 6. послуги крана для встановлення КТП - 1000 грн. 7. заземлення - 3000 грн. 8. Акт розмежування (можливо входить в проект) ??? 9. трансформатори струму та лічильники для обліку споживання з боку високої напруги (не впевнений що до термінів) ~ 4500 грн. 10. Вартість приєднання ??? 11. Держінспекція\енергонагляд ??? Наразі виходить сума в 50500 - 54500. Якщо на форумі є люди що щось приблизно знають по цьому питанню - підкажіть може ми десь прорахувалися, чи щось забули ?
  6. Доброго дня, В наявності є дачна ділянка. Повітряна лінія йде майже над ділянкою, але потужності всі вичерпані. Тому розглядається план "Б" - встановлення трансформатора на два дачні кооперативи. На форумі фігурують ціни в 150-200 К грн. Пробували рахувати самі - вийшло порядку 60 К грн. по інформації від ліцензованої фірми з Калуша, включно з трансформатором (100 кВт), встановленням і погодженням. Високовольтна лінія 10 кВ проходить поруч з одним з кооперативів. Підкажіть будь-ласка, 1) чи ми випадково не помилилися в розрахунках 2) може є Львівські ліцензовані фірми що займаються такими справами. ЗІ: при нагоді викладу список та вартість обладнання та робіт які ми пробували рахувати.
  7. vuhasty

    Архітектори

    Привіт, можу порадити архітектора що малював нам проект, правда ми до того вже мали своє бачення, і можна сказати проект - він перевів це все в креслення з розмірами + фасади, для початку узгодження будівництва - досить. Скинув контакт приватним повідомленням.
  8. дякую, за пораду. спробуємо вирішити, чи ці стіни потрібні. Там справа саме у вент каналах добре, глянемо. Хотілося би зібрати труби (водяні, каналізацію) в одному місці, та й гардеробна поруч з тамбуром, логічно ІМХО. Порадилися - 1. нема потреби в такій великій кімнаті на 2-му поверсі, 2. не хочеться ліпити багато вікон в еркері 3. знову ж треба "ліпити" якось дах над еркером.
  9. На втором этаже еще планируется(на том же месте), конечно приятного мало по этажам шастать, но пока так. есть идея поделить по аналогии с первым этажом и сделать кладовку\гардероб. Думаю эта комната будет наиболее часто использоваться, не хотелось бы ее уменьшать ... почитаю еще про устройство топочной.
  10. Спасибо тогда и лестницу переносить надо, соответственно места маловато на тамбур и гардероб остается Учтем :D вместо балконов можна просто крышу прилепить, глянем по фасадам. Да. Я писал в первом сообщении Да, скорее всего. народу 2 взрослых + 2 детей вход на участок только с запада, тоесть с 18 метровой стороны, дом планируется метров 5 от западной ограды. прикрыли углом от северно западного ветра, как вышло ... Ок, прикинем оборудование.
  11. Доброго дня, Буду вдячний, якщо хтось висловить конструктивну критику про проект невеличкого будинку. Варіантів було кілька, та все таки зупинився наразі на такому Спроектовано для перекриття залізобетонними плитами. Перший поверх (цікавить найбільше) Другий поверх (думаю балкони зайві) Ділянка Дякую.
  12. vuhasty

    Копка криниці

    получається "около" 400 грн. кільце. ІМХО, це буде дуже добре якщо буде така ціна та ще й з доставкою. пізніше пошукаю - скільки мені обійшлося.
  13. vuhasty

    Копка криниці

    Криницю мені викопали, здається теж Микола. Бригада в принципі адекватна, працює досить швидко. Кільця йому віз хтось інший, бо спочатку йшла розмова про Миколаївські по одній ціні, в результаті привезли Жовківські по трохи іншій, це єдине що не сподобалося. Копали в листопаді, тоді було дуже мало води, довелося останнє кільце також трохи закопувати, і казали що було бажано би ще одне поставити, кількість кілець ми казали самі по відгуках від сусідів. Але, трохи контролю їм не завадить, бо в мене копали самі, я лише показав де і лишив самих, їм тре було трохи розчину для з'єднання кілець, використали лише те що я їм приніс (цемент, пісок 2 відра, воду - відро), більше не просили. Хоча, може їм більше і не потрібно було.
  14. vuhasty

    Копка криниці

    Доброго дня, Поділіться будь-ласка досвідом і відгуками про бригади що копають криниці у Львові та близькому пригороді. Порадьте на що звертати увагу. Наперед Дякую.
  15. Рік-два назад, просто обдзвонили кілька оголошень з Ваш Магазин Якість подобається більше ніж у іменитого бренду, у всякому випадку фурнітура.
  16. vuhasty

    Електроінструмент

    Думаю, що більш менш виправдано взяти не важкий хороший перфоратор і важкого китайця - гривень за 400 Пропонують Блек і Декер чуть дешевше - 1 кілогривень, (з гарантією все ОК). Є в когось відгуки ?
  17. vuhasty

    Електроінструмент

    Зацікавився вибором перфоратора. Зондую ситуацію по відгуках в інтернеті. Наразі лежить душа до марки Graphite, але відгуків дуже мало. Ще думав за фіолент, але глянув на ціну і не побачив особливої економії відносно супер монстрів ака Бош та Макіта іт.д. Але те що сподвигло мене на створення цієї теми це прайс одного магазину - там була стрічка Электроинструмент “Кондор” (Львов) Хто що про це знає ?
×
×
  • Створити...