Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

facepalm owl

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача facepalm owl

  1. А можна в лс контакти чи лiнк цієї крутоти з термодеревом? За інсайд по ціні також не відмовлюся.
  2. йди на***, дебіл я тобі коли дам фото з рулеткою, ти ж скажеш шо треба сертифікат по госту дати. ти розмір дороги бачиш, геометричний ідіот?) п.с. поради від людини з 20000 постами, це як в домі пристарілого питати про спортивні поради по армреслінгу. інвалід, там трава на фото, ти мало того що тупий, ще й сліпий.
  3. я спочатку не побачив, а потім побачив 20000 постів...звісно це нульовий рівень адекватності. Ну то тримай, побачиш колію 50 см від jcb. Коли ногою таке зробиш - поговоримо. Дивись тільки уважно, спочатку це була трава, а за заїзд-виїзд там 50 см колія. Все, тепер розмову завершено, є фотопруф, тепер ще одна людина вивчить трохи фізики, й дізнається що у jcb величезний тиск на грунт. Вже не смішно? дно якесь (і це не образа, а констатація факту відносно якості контенту на форумі)
  4. ви на приколi? чи програміст? Математику в школі прогуляли? jcb (трактор) це не гусенична техніка, в якої тиск на грунт мінімальний за рахунок площі контакту, у jcb тиск на грунт якраз дуже великий, за рахунок малої площі контакту, там у передніх коліс під нагрузкою мінімум півтонни на дециметр в квадраті. Чи у вас 100 кг людина також пів тонни тиск на таку ж прощу дає? Ви взагалі трактор колись бачили, чи тільки код пишите з юмором на рівні маріанської впадини? хотів пошуткувати, але виглядає неуком. Ну й просто вам для порівняння. jcb ламає газоблок D400 при наїзді на нього. 100 кг людина зламає ногою газоблок, якщо стане на нього? можете не відповідати.
  5. дивлюсь на форумі як завжди: розплідник тролів, з жартами пєтросяна, в мене іноді думки що тут просто резервація для тяжко хворих людей. Вага jcb - 8,5к кг, він в мокрій землі на 30-50 сантиметрів іноді просідає, й розриває колесами геотекстиль 200 г/м2 як нитку, а 20 мм трубу навіть дитина гне рукою. Це абсолютно нормальне питання чи витримає пуста труба 9 тонну машину з тонною землі в ковші, на глибині лише 30, але ж весело піпець.
  6. підкажіть будь-ласка. Чи не роздавить jcb труби поливу, якщо буде розрівнювати ділянку? Труби закладені на 25-35 см, і поки без води. дякую.
  7. дякую, я на форум й писав що б пiдготуватися до розмови з продавцем. Питання вирiшено, дуже здивований що без питань взагалi сказали что замiнять на новий склопакет.
  8. Тріснуло скло через неділю після встановлення, те яке прямо всерединi дому, два інших скла в склопакеті цілі. При встановленні було цілим, тиждень у домі нікого не було. Питання, за чий рахунок банкет по замінi? Склопакет великий, 6мм скло. Яка взагалі процедура заміни великого скла? Я так розумію що довести що скло тріснуло не по моїй провині нереально?
  9. підкажіть будь ласка, чи допустимо вирізати отвір 40х40 см у газоблоці який укладений на клей-піну tytan, без додаткового армування над отвором? трохи стрьомно завалити весь другий поверх
  10. дякую за пояснення. тобто вихід лише алюмінієві вікна? ок. Я не дуже зрозумів якщо стільки проблем і "але", то як люди склять балкони в яких іноді по 10-15м2, але, ок, нехай.
  11. збираю різні пропозиції по вікну, що б зрозуміти діапазон бюджету на скління всього будинку й вибрати оптимум, і один з дилерів прислав мені цікавий прикол. Хто в курсі, поясніть: що означає відсутніть гарантії, й наскільке це погане рішення?
  12. підкажіть будь-ласка як зоорієнтуватись по ціні вікон, якщо ні в один калькулятор не пролізають цифри більше 2000 мм по ширині/висоті? на кінець вересня хочу замовляти вікна шириною 2800 мм шириною і 2100 висотою, і навіть зрозуміти бюджет не можу на одне вікно. Й приблизно скільки очікувати виготовлення вікон дивлячись на ситуацію?
×
×
  • Створити...