Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Андрій Миколайович

Пользователи
  • Публікації

    199
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Andrew_Best

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Андрій Миколайович's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Уже год на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

17

Репутація

  1. Твердопаливкий - так планується, але я його висуваю на другий план як допоміжний. Планую основне опалення - тепловий насос повітря-вода. І якщо дай Бог все буде добре, то може і не прийдеться ставити твердопаливного
  2. Привіт! Порадьте, як правильно зробити чорнову підлогу по грунку в котельній 2,3*5 м. Навколо стрічковий фундамент залитий. Почав заводити воду в будинок, а ще у котельні немає піякої підлоги. В кінцевому результаті планую там теплу підлогу, або якщо в котельні вона зайва, то напишіть ) Котельню планую за стіною гаража, тепла як такого десь з будинку поступати не буде тому хочу теплу підлогу там.
  3. Можете хто скинути фото варіантів з профлиста? Дякую
  4. Всі так роблять, і всі потім не ачать що там робиться ) Поукайте ще варіанти скотчів для пароізоляції - аналоги MultiBand, але і її теж купіть однозначно. Якщо ви проклеюватимете ізоляцію по м'якій ваті, то як не крути мульті бенд буде там найкраще тримати. В мене на 100 кв пішло 1.5 рулона полібенду і 2.5 рулога мульті бенду, і ще один рулон фольгованого скотчу.
  5. Клеїв і полі бендом і мульті бендом. 100мм полі бенд слабенткий, можна з легкістю відірвати, а ось мільтібенд реально надійний. Приміщення підвищеної вологості - ванну на мансардному поверхі тільки мульти бендом обклеював. Ще розповім одну історію. Оскльіки прихрдилось різати ножицями багато і одну і другу стрічки, нижиці починають обростати цим клеєм і пилом. Маю спрей для обробки дисків дискових пил. Цей спрей змиває смоли, які накипають на пилу, коли ріжеш особливо соснові. Кароче я час від часу обпризкував цим спреємо ножиці. Але такого робити не можна! Якщо цей спрей попадає на клейку ленту, навіть на Multi Band, вона відразу втрачає усі свої мега клейки властивіості. Клей пракчтино змивається!
  6. Тут мені одна людина доказує, що окрім клапана що на насосі, потрібно ще один клапан ставити в будинку - то в такому випадку так, відвід в приймку не буде працювати. Але я не бачу сенсу у двох клапанах. Він мотивує це тим, що клапан у будинку буде втримувати воду в будинку і не буде уходити вода до насосу ... Я щось на схемах не бачиш щоб було 2 клапани в системі, можливо так теж роблять
  7. Стротекс 150 один в один з дельтою, тілька в 4 рази дешевша. Набив 150 кв метрів - доволі цупка і скотч добре клеїться. Головне брати 110-150 щільність, не 75. dahovi-plivku.com/ua/пароізоляційна-плівка-strotex-al-150.html
  8. Людина що мені робила свердловину, сказав таке коли викопав - спочатку прокачати воду, впевнетись що нормальна, а тоді копати приямок. Бо може бути і вода погана, треба буде в іншому місці копати або на іну глибину. Щодо приямка - копав діаметром 1.77-180 на глибину 1.4м. Замовив 2 кришки та одне кільце діаметром 1.55 (зовнішній). Поставив кришку на дно так, щоб отвір найшов на обсадну трубу, тоді кільце, тоді вернхню кришку. Висота кільця 90см. Товщина однієї кришки 10см. Верхня кришка вийшла нижче рівня землі, що дасть смогу вимурувати для люка горловину. Місця достатньо щоб облаштувати в середині (хоча я все навісне планую в будинку), у приймку буде тільки трійнік на поливочний шланг і вихід до будинку.
  9. І що скажете, варто робити, якщо ставка більше на обігрітись ніж просто естетика? Може маєете фотку роботи? Дякую
  10. Скажіть. чи робили проекти що замість такої онсталяції на основі топки - змурувати грубку з прозорим склом, щоб і виглядала по сучасному і виконувала фукцію більш інерційного джереле тепла?
  11. Планую теплу підлогу водяну, в тому числі на другому пов. по плитам ПК. Я щось так прикинув загальну вагу литої підлоги і зроив висновок що буду робити напівсуху. Там вага в 2-3 рази менша.
  12. Привіт! Можна робити теплу водяну підлогу в напівсухій стяжці?
  13. Привіт! Підкажіть якого виробника зараз актульані якісні насоси для скважини
×
×
  • Створити...