Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

John Karter

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача John Karter

  1. Дякую за відповідь. Ні, відстань десь 10-15 метрів. Блок управління в приміщенні, а гена в місці вводу кабеля 230 В в будинок (щоб від нього живлення було всім споживачам).
  2. Дякую за відповідь. За оригінальність гени думаю питати не треба (дивлячись на Вашу репутацію, г... не підсунете). Тоді цікавить: як на Вашу думку, що краще/надійніше/доцільніше купити K&S, Hyundai, Matari? Гарантія є? Якщо так, то на скільки? У випадку поломки, хто здійснює гарантійний ремонт? На якій відстані може бути гена від пульта АВР? Яка ціна?
  3. Добрий день. А Хюндай на 5-5,5кВт є? З електростартом і автоматичним вводом в резерв. Якщо так, то яка ціна?
  4. В селі в Івано-Франківській області.
  5. Дякую за відповідь. 1)основні споживачі однофазні. 2)Мене також трохи насторожує вбудований АВР. Але у випадку K&S на бензині виглядає, що там у всіх АВР вбудований. 3)згідний з Вами, плюс зовнішній АВР, як на мене, значно зручніший в експлуатації. Тоді знову виникає питання, який взяти генератор для номінального навантаження в 5-5,5 кВт із зовнішнім АВР? Може є спосіб щоб гени без підключення АВР, удосконалити встановивши відповідні елементи?
  6. Дякую за відповідь. Цим займатися мабуть не буду, бо я зараз "трохи" на війні. Виникає питання, як дізнатися, що електрик толковий? Це риторичне питання. Я ще раз дякую за пораду. Мабуть зупинюся на менш потужній моделі. Тепер допоможіть визначитися із виробником. Як себе зарекомендував Konner &Sohnen? Чи є кращий виробник в тому ціновому сегменті? Також потрібно щоб був АВР (ввід в резерв)
  7. Дякую за відповідь. У цих двох моделей є вбудований АВР. Щодо потужності гени, то згідно Вашої поради, буду брати на 5-5,5 кВт. А як щодо самої фірми? Що за "звір" Konner&Sahnen? Як він себе зарекомендував? Чи краще взяти гену іншого виробника?
  8. Дякую за відповідь. Справа в тому, що це батькам. Вони в мене похилого віку. Чи будуть пам'ятати/встигати, вимикати різні споживачі при роботі гени (бойлер, пралка тощо) не впевнений. Звичайно, що робота всіх перелічених приладів одночасно малоймовірна, однак "але" завжди залишається. Частина приладів вмикається автоматично, як от глибинний насос чи бойлер. Та й пралка в процесі виконання програми прання може дати своє навантаження. Може в такому випадку АВР встановлювати в режим ручного запуску? Тоді буде час та нагадування для вимкнення високо потужних споживачів. Чи краще взяти KS 10000E ATS? А як вони себе зарекомендували? Чи краще звернути увагу на якісь інші (з ціною в розумних рамках) бензоелекрогенератори?
  9. Добрий день. Планую купити батькам генератор для використання у разі відсутності електроенергії. Із споживачів - це глибинний насос 1,1кВт, бойлер 1,5кВт, холодильник, телевізор, пральна машина,, пара "економок" дадуть ще десь плюс 2кВт. Щодо електро чайника, то особисто попереджу, що він повинен вмикатися "соло". Також хочу, щоб перемикання між джерелами електроенергії було автоматичним. Чи підійде для такої мети KS 7000E ATS? Як він себе зарекомендував? Може буде якась порада? Прошу відповісти мені тут, бо я на "передку" і переглядати повністю гілку не маю можливості. Дякую.
×
×
  • Створити...