Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ivaMadDog

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ivaMadDog's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже год на форуме
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Уже месяц на форуме
  • Начало популярности

Recent Badges

0

Репутація

  1. Підлога керамограніт. Розміри вказані від чистої підлоги.. тобто 1,99м по висоті.
  2. Всім привіт. Після утеплення підлоги та стяжки, матимемо такі двірні отвори: розміром 0,8*1,99, чого як мені сказали замало. В такому випадку краще підрізати перемичку, але вона і так тонка чи існують ще якісь способи?
  3. Всім привіт. Можете мені порадити, що треба придбати з того, що реально зараз найти у нас для використання Starlinka у польових умовах, коли немає електрики, але шум бензогенератора не бажаний?
  4. Як би ж то ми знали.. Ми живемо у багатоквартирному будинку, та хочемо збігти у будинок. Вдома у нас і газ, і центральне опалення, це ще те щастя. То хочемо спланувати життя у цьому дуплексу комфортне, той сперечаємося чи потрібен газ, бо за доставлення треба оплачувати та якщо вирішимо відмовитися від газу також треба сплачувати якісь кошти.
  5. Проєкт буде у забудовника, він сказав, що під час підпису усіх документів їх надасть. Просить від мене паспорт, інн та який буде котел. Дружина каже, нафіг нам цей газ.
  6. Мені про це дружина також каже, щоб ми не зв'язувалися з газом. А я не впевнений, що самої електрики буде досить на таку площу будинку для опалювання тощо...
  7. Забудовник дуплекса вже вклав у ціну газ (вивів збоку будинку газову трубу та встановив вже газовий лічильник), але у сам будинок труба ще не заведена. Тому, мені додатково на газ не треба витрачатися, але не знаю чи треба він нам у будинку?!
  8. Доброго дня. Є дуплекс 120м2 + 30 м2 (мансардний поверх). ОПИС БУДИНКУ Будинок: керамічний блок (стіни та перегородки) утеплення мінеральною ватою. Фундамент: монолітно-блочний. Перекриття: між 1 і 2 поверхом – ЖБ плити. Висота стелі: 1 поверх – 3 м, 2 поверх – 2,9 м та мансардний поверх - 1,8 – 2 м. Вікна: марка REHAU євро 70, двокамерний склопакет з енергозбереженням (3 скла) з ламінацією. Сходи: бетонні монолітні. Дах: металочерепиця, утеплення – паробар’ер і мін вата 150 мм. Комунікації:світло (3 фази по 7 кВт), водопостачання централізоване, каналізація септик. Стало питання: чи варто підключати у дуплекс газ? Яким чином краще опалювати будинок? Забудовником передбачено на 1 поверсі камін, але ще не консультувалися чи варто його робити.
×
×
  • Створити...