Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NRJess

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

NRJess's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Проблема з'явилась під час роботи приблизно години через 2 після запуску і безвідмовної роботи помітили обільне виділення масла в районі повітряного фільтру, приблизно через півгодини, після того як долини бензину і подальшої роботи він заглох. Після чистки карбюратора проблема пішла зовсім і він працював без жодних подібних симптомів, все було сухо, чисто й працював без будь-яких нарікань 3 години поспіль, після чого симптом проявився знову
  2. Генератор не мій, використовувати почали тиждень як і приблизно через 20 годин роботи в савокупності проявився отакий симптом. Зі слів володаря він стояв роки 2 з бензином і маслом в системі без періодичної профілактики, типу "законсервований" але коли розконсервували виявилось що бенз весь випарувався.
  3. Ніхто нічого не мішає. Масло в кратері, заливається чистим. Тому й виникає проблема шо бенз потрапляє в картер, а не має такого бути, ствоює надлишковий тиск і небезпечну ситуацію. Після чистки карбюратора проблема пішла, але через три години роботи повернулася. На фото 1 і 2 видно що масло виходить на зовні в районі карбюратора і повітряного фільтру. На фото 3 з картера витікає рідка суміш бензину і масла, а не має витікати нічого, тимпаче там не має бути бензину. Бензин використовується 92, масла фото теж додав. Зараз повторно розберу карбюратор й додам фото, але він в середині візуально чистий, цілий, голка фільтру не ушкоджена, вчора все ретельно промивалось. Питання - в чому ще є можлива причина таких симптомів окрім карбюратора?
  4. Бензин зміщується з маслом, витікає в районі карбюратора і через воздушний фільтр. В бачку для масла створююється тиск такий шо при його відкриванні вилітає суміш бензину й масла майже фонтаном. Карбюратор перебрав, голку клапану почистив, допомогло на три години роботи і проблема знов відновилася. В чому крім карбюратора може бути причина?
×
×
  • Створити...