Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mediatormarket

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mediatormarket

  1. Можно ли подключить к каждому генератору по инвертору, получить на выходе инверторов постоянный ток 12 В, потом соединить инверторы последовательно, получив постоянный ток 24 В и включить это дело в ИБП вместо аккумулятора? А потом с ИБП снять 220 В переменного тока суммарной мощности генераторов? Или вместо ИБП использовать третий инвертор.
  2. Якщо я правильно зрозумів, то ця "діодна коробка" з роліка видає на виході постійну напругу, так? І якщо на її вихід під'єднати інвертор, то на виході інвертора ми будемо мати перемінний струм, потрібної нам потужності, так?
  3. Что можно сказать по поводу вот такого варианта? Или какие ещё есть возможности?
  4. Добрий день! В цілях максимальної енергобезпеки планується придбання ДВОХ електрогенераторів - дизельного та бензинового, сумарною потужністю біля 7 - 8 кВт/год. Бензиновий в найближчий час буде підключений до магістрального газопроводу, з можливою перспективою переведення на піролізний газ. ЗАДАЧА: запітать всі споживачі електроенергії в домі від двох паралельно включених в мережу генераторів. Більшу кількість часу вони повинні робити обидва паралельно, але можлива робота тільки одного з генераторів при зменшенні кількості споживачів. Як це правильно зробити з точки зору електрики? Заздалегідь дякую за відгуки та любу інформацію по цьому питанню!
×
×
  • Створити...