Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сергей Горинов

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Сергей Горинов's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост

Recent Badges

1

Репутація

  1. Налейте на пол Пенобетон Д600...Д800 слоем 7 см. Делается за 1 день, машину выдерживает легко.
  2. Есть еще вариант: поверху керамзита налить 20см пенобетона Д200. Вот только если Вы не уверены, есть ли щели в перекрытии над квартирой, то лучше керамзит откидать в сторону и хотя бы визуально проверить и запенить щели. Тогда можно вернуть керамзит на место и лить поверх него. Не нужен ветробарьер (крыша не течет), ни паробарьер (пенобетон паропроницаемый), ни стяжка (я на Д200 бетономешалкой дома работаю, только доски подкладываю) и т. д.
  3. Я встречал такую постройку этим летом. Правда у человека не было шлака. Мы ему воздушную подушку пенобетоном заполнили. По сути убрать воздушную подушку - это основная задача. Даже если засыпан шлак, воздух все равно движется и охлаждает внутренние стены (зимой). Мое личное мнение: для утепления между стен ПОКА лучше пенобетона ничего нет. P.S. Пеноизол усаживается - много раз видел своими глазами и переделывал. А если еще и мастер не заполнил отверстия, которые он оставил в стенах, там с удовольствием селятся птицы.
  4. Зробіть простіше: залийте на горище 20см пінобетону Д200. Тоді вже світитись нічого не буде гарантовано. І навантаження не буде на перекриття (при такому шарі це десь 40 кг\м.кв.). Це вже з власного досвіду кажу.
  5. Изнутри, конечно, плохая идея. Если есть холодный чердак, лучше залейте на него 20см пенобетона Д200. Ну а стены пенопластом, только по наруже.
  6. Повітря, що є між листям, погано проводить тепло (має низьку теплопровідність) ЛИШЕ при одній умові - якщо воно (повітря) ізольоване, не ворушиться (як у склопакетах вікон). На практиці ця умова може бути виконана ЛИШЕ на виробництві, коли є обладнання і жорсткий контроль (знову ж таки, як у склопакетах). У Вашому випадку листя и повітря між ним так само буде промерзати, як і весь грунт навколо. Як підтвердження подивіться на старі будинки з подвійними стінами та повітряним прошарком між ними: та сама проблема, всі гадали, що повітря буде "тримати тепло", але не врахували, що його (повітря) треба ізолювати. Я вже багато років займаюсь утепленням і ця проблема зі стінами (точніше повітрям між ними) присутня повсюди. Відповідь на ваше питання "Чи дасть це якийсь ефект?" - скоріше ні. Тому що треба дуже сильно попотіти, щоб уважно всі вузли ізолювати, задути, запінити і т.д. І ефект, скоріш за все, бути тимчасовий, бо листя згниє, силікон полущиться, піна на сонці розвалиться. оце дуже важливо розуміти. але треба тепловізор.
×
×
  • Створити...