Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Домовитий

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Домовитий's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Первый пост

Recent Badges

0

Репутація

  1. Мабуть ви дуже розумні: "...я б туди взагалі не ліз" - а хто туди полізе? Сервісні центри в ремонт не беруть (конкретно звертався двічі на Крушельницької, 8), маєш мінімальні пойняття і нема альтернативи. Або ти його відремонтуєш або взагалі буде лежати металобрухтом. Але десь тут був вираз, що форум і допомагає людям з мінімальними знаннями. От мій стабілізатор: при вхідній напругзі 195-207в вимикається напруга на виході. Але буває це один раз на 2-3 3 доби. Знімаю, на столі з латром з навантаженням в 1.5 -2 кВт, по кілька днів, я жодного разу "не спіймав на гарячому" - все працює бездоганно. От і звертаєшся до людей з досвідом, з будь-яким рівнем підготовки.
  2. А ще таке питання - кому і з якою метою виводиться індикація кодів помилок, якщо пояснення ніде нема, чи десь є?
  3. Блок-схему я собі уявляю але мені цього не достатньо. Я навіть не знаю: а що, схем нема навіть в СЦ, чи зараз вся діагностика в комп'ютерах?
  4. Для цього і потрібна схема. Одне реле випаяв (яке стоїть на виході) а воно клацає але не перемикає, поміняв, ніяких змін. Можливо десь спрацьовують два реле але треба знати яке і до чого воно стоїть.
  5. Всім доброго здоров'я! Я тут зовсім новенький але вже маю прохання. Маю своєму домі три фази, висять три стабілізатори але один вже дістав до печінок. Їздити до сервісного центру 30 км а зараз ще й не беруть (велика черга). Люди! Де дістати схему Luxeon EW-6000? Або Rucelf SRW II-6000-L (майже одинакові)? Спершу він вимикав вихідну напругу в деяких діапазонах, потім, після підключення 2 кВт навантаження почав вибивати автомат. Видає помилки інколи 03, інколи 07. Без навантаження працює справно але при будь-якому навантаженні (паяльник), зразу КЗ і вибиває запобіжник. Допоможіть, якщо можете.
×
×
  • Створити...