Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Hempbud

Пользователи
  • Публікації

    43
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Hempbud

  1. Модульні від мобільних відрізняються тільки тим, що здатні з'єднуватися в ширину, довжину, висоту. А так вони теж мобільні.
  2. Рівень то ви самі обираєте! Ще раз, є в Україні виробники модульних будинків, які розуміють що роблять. Ви самі повинні розібратися в технологіях, або довіритись тому, хто вже знає. І буде все добре з енергоефективністю, з довготривалістю, та ергономікою вашого майбутнього будиночка!
  3. Ми вже багато років в будівництві, і точно вам скажу - модульні швидкозбірні будинки будуть тільки популярніші! Все що тут пишуть про те що не продаш потім, не якісний підхід до споруди, та ще багато чого... Все це дурня! Модульні будинки мають ряд переваг в сучасному житловому будівництві, перша -0 це те, що є завжди можливість продати будинок без ділянки. Якщо ви знайомі з таким поняттям, як шерінгова економіка, (якщо ні, поцікавьтесь), це принципова стратегія бізнеса оренди житла. Стосовно якісті будівництва - завжди є ті, хто будує якісно! Чи то капітальні споруди або тимчасові, нема різниці. Якщо ви обрали модульний будинок, це зовсім не означає нічого. Це житло! А яке воно буде - обирати вам! Тільки перед тим не полінуйтесь вивчити цей ринок. І головне оберіть міцний та більш-менш єкологічний будиночок. Хай щастить!
  4. Конопляний монолітний утеплювач Хемпкрит має кілька переваг порівняно з газоблоком, керамоблоком та цеглою. Ось кілька з них: - Екологічність: Хемпкрит виготовляється з природних матеріалів - коноплі та вапна, що робить його екологічно безпечним. У порівнянні з газоблоком, керамоблоком та цеглою, які виготовляються з штучних матеріалів, Хемпкрит має значно менший негативний вплив на довкілля. - Висока теплоізоляція: Хемпкрит має високу теплоізоляцію, що дозволяє значно знизити витрати на опалення та кондиціонування повітря. У порівнянні з газоблоком, керамоблоком та цеглою, які мають меншу теплоізоляцію, використання Хемпкриту може дозволити знизити розмір системи опалення та кондиціонування. - Вогнестійкість: Хемпкрит має високу вогнестійкість, що робить його безпечним матеріалом для будівництва. У порівнянні з газоблоком та керамоблоком, які мають меншу вогнестійкість, Хемпкрит може бути безпечнішим використанням у будівництві. - Легкість та простота монтажу: Хемпкрит має меншу вагу та простоту монтажу порівняно з газоблоком, керамоблоком та цеглою. Це дозволяє знизити час та витрати на будівництво. - Відмінна звукоізоляція: Хемпкрит має високу звукоізоляцію, що дозволяє зменшити рівень шуму у будівлі. У порівнянні з газоблоком, керамоблоком та цеглою, які мають меншу звукоізоляцію, Хемпкрит може бути більш ефективним використанням у будівництві з точки зору контролю рівня шуму. - Довговічність: Хемпкрит має довгу експлуатаційну витривалість. Він не розпадається, не гниє, не розпухає та не деформується з часом, що дозволяє йому зберігати свої характеристики на протязі десятиліть. У порівнянні з газоблоком та керамоблоком, які можуть пошкоджуватися з часом, Хемпкрит може бути більш довговічним матеріалом для будівництва. - Різноманітність форм та розмірів: Хемпкрит може бути виготовлений у різних формах та розмірах, що дозволяє його використання для будівництва різних типів будівель та конструкцій. У порівнянні з газоблоком, керамоблоком та цеглою, які мають обмежену різноманітність форм та розмірів, Хемпкрит може бути більш гнучким матеріалом для будівництва. Отже, конопляний бетон або Хемпкрит має кілька переваг порівняно з газоблоком, керамоблоком та цеглою, що робить його привабливим варіантом для будівництва екологічно безпечних та енергоефективних будівель. В нашому випадку будемо використовувати в наповненні стін свого каркасного модулю, розробленого по швидкозбірній технології (ферми Ларсена). Розробили спеціально під конопляний бетон систему каркасу.
  5. До біндуючих матеріалів в будівництві відносяться цемент, гіпс, полімери, бітум, а також різні суміші на їх основі, такі як бетон, штукатурка, мастики, клеї тощо. Конопляний утеплювач\бетон в нашому випадку складається з в'яжучего "П'ятий елемент" від Hempire, в склад якого входить вапно та мінеральні домішки, без цемента.
  6. Вітаю! Ціна суміші для стін це, в'яжуче та костриця конопель без роботи - 4100 грн. за 1 м3, з роботою виходить 5700-6000 грн. за 1 м3 (залежить від складнощів, та саміх будівельників). Але під все це, потрібен якісний та конструктивно правильний каркас!
  7. Конопляний бетон - це нова технологія будівництва, яка виготовляється з суміші конопляних стебел та біндуючих матеріалів. Основна перевага конопляного бетону полягає в його високій вогнестійкості, міцності та стійкості до екстремальних умов будівництва. Перш за все, конопляний бетон має високу вогнестійкість. Конопляні стебла містять високі концентрації кремнезему, який є натуральним інгредієнтом, що допомагає забезпечити вогнестійкість конопляного бетону. Випробування показали, що конопляний бетон здатний витримувати високі температури без деформації або пошкодження. Палим стіну.mp4 Крім того, конопляний бетон є дуже міцним та стійким до екстремальних умов будівництва. Він може витримувати високі навантаження без пошкодження та не піддається корозії. Конопляні стебла також мають низьку теплопровідність, що дозволяє зменшити витрати на опалення та охолодження будівель. Взагалі, конопляний бетон є екологічно чистим та стійким матеріалом, який може бути використаний у будівництві різних типів споруд - від звичайних житлових будинків до складних інженерних споруд. Завдяки своїм властивостям, конопляний бетон може стати майбутнім матеріалом для будівництва.
  8. Утепляйте кострой конопли! Эффект не заставит ждать, если пенопластом залепите, без дорогостоящей вентиляции жить там будет невозможно в комфорте
  9. Утеплили вже? Якщо ні, то не в якому разі не використовуйте ні ППУ, ні вату, ні пінополістірол. Це вб'є ваш будинок. Тільки природні утеплювачі!!! Ми в Україні вже багато років будуємо будинки з конопель, утеплювали зсередені коноплебетоном будинки різного типу, бетон, цегла, дерево - будинки і їх власники задоволені! Контроль вологісті, антісептичні якості, теплові і звукопоглинаючі характеристики поза конкуренцією! Також в інтер'єрі це неперевершений вигляд. Ще і в тренді! Не знаю з якого ви міста, але у будь-якому випадку звертайтесь за консультацією, такі будинки наш коник! +380984304537 Ілля або можете залишити заявку на нашому сайті. Посилання в підпису до профіля.
  10. Вітаю всіх! Утеплювати зсередені, з особистої практиці - можна! Будинок із цегли, дерева або каменю можна утеплити матеріалом Hempire Mix. Будь які синтетичні утеплювачі (пенопласт, мінвата) заборонено використовувати для внутрішнього утеплення внаслідок їх санітарно-гігієнічних властивостей та непаропроникності завдяки чому після внутрішнього утеплення у стіні з’явиться конденсат та пліснява, а мокрий утеплювач перестане виконувати теплоізоляційні функції). Натуральна деревина, пробка можуть використовуватись для внутрішнього утеплення стін, однак вони є досить дорогими, і мають недостатні теплоізоляційні властивості. Ідеальним та по суті єдино можливими матеріалами використовуватись для внутрішнього утеплення стін є конопляно-вапняний утеплювач. Даний матеріал має пожежобезпечність, високу паропроникність (що унеможливлює намокання стіни), теплоізоляційні властивості на рівні газобетону, відмінні звукоізоляційні властивості та антисептичний ефект (завдяки дії вапна на хвороботворні мікроорганізми). Завдяки процесу карбонізації вапняку матеріал поглинає вуглекислий газ, а завдяки властивостям конопляної костри спроможний підтримувати в приміщені вологість на рівні 50-60%. Утеплення може здійснюватись при температурі вище 0оС. Товщина утеплення може складати від 30 до 150 мм залежно від даних теплотехнічного розрахунку та можливостей зменшення площі приміщення. Можливе здійснення також утеплення стелі та підлоги. Поверхня утеплювача має високі декоративні властивості і може бути залишена без оздоблення, або бути опоряджена паропроникною штукатуркою на натуральній основі (вапняною або глиняною). Друзі, чи готові ви утеплити свій будинок пінопластом або ватою зсередини знаючи, що фасад вже чіпати не можна? Ми можемо утеплити бетонну або цегляну стіни зовні та всередині будівлі. Найцікавіше, що при утепленні стін усередині будівлі матеріал не гниє на наших об'єктах вже котрий рік, повністю спростовуючи укладання теплотехніків та "експертів" про плісняву, точку роси тощо. . Так, ефективність при такому утепленні нижча, але регуляцію вологості, звукоізоляцію та теплоізоляцію ніхто не скасовував!
  11. Цікавить інтер'єр де будуть наші конопляні стіни і все оздоблення з конопляних тканин! Так можливо зробити і скільки це буде коштуватиме?
  12. Товщина стіни 225 мм. - це мінімальний стандарт, треба затестувати все в реальних умовах. Все буде! Зараз тяжче ніж інколи, але ми йдемо вперед)!
  13. Завдяки технології Hempire Mix ми зменшили вагу до 170 кг. на м3. Тому цей утеплювач дуже легкий, модуль 15 м.кв. по підлозі всередені буде важити до 4т.
  14. Пропоную будувати невеличкі конопляні модулі, з яких можно скласти будинок під які завгодно потреби! Не треба багато землі. hemp insta 15.mp4
  15. Нарешті ви все самі проговорили, металевий каркас для транспортування! Ви мене не чуєте, я писав все вище. Ми переформатували утеплення модулів під хемпкрит. Каркаси теж. Зараз йде етап виробництва всіх елементів першого модуля утепленого коноплями.
  16. Це вже давно не експеремент, ми вже зробили перші модулі з використанням металевого каркасу в Вижниці www.instagram.com/p/Cg7Myy3gTUW/https://www.instagram.com/p/Cg7Myy3gTUW/
×
×
  • Створити...