Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Notarius1976

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Notarius1976's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже год на форуме
  • 10 комментариев
  • Уже месяц на форуме
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

3

Репутація

  1. В мене COMPUTHERM T32RF (безпровідний) вже 3 місяці. Через два тижні після встановлення помітив що блимає на приймачі червоний світлодіод, котел не працює хоч на термостаті що стоїть через одну стінку значок полумʼя горить. Виключив приймач з розетки і включив - все запрацювало. Працювало так до вчорашнього дня - вчора теж саме, сьогодні теж саме. Почитав в інструкції - написано що червоний світлодіод блимає - система зупинена бо від термостату не надходила команда перемикання більше 22 хвилин. Що при цьому робити і що це таке незрозуміло.
  2. Корочє знайшов на олх спеціаліста, каже що може знайти б/у двигун зовнішнього блоку або відремонтувати. Якщо не вийде то вже придивляюся до дайкін perfera 50 - правда ціна - тихий жах. кому цікаво - пластик на дайкінах жовтіє -за 16 років)
  3. Там модель 2005 року - ще мейд ін джапан - двигун якийсь трьохфазний заморочений- ще й внутрішній блок ширина 1050 мм - якщо поставити коротший буде видно, а які з власним заводом і нормальним сервісом?
  4. Зламався в мене старий дайкін 2005 року - 50 модель (зламався двигун вентилятора наружного блоку - ремонтники кажуть таких вже не випускають і замінити його не можна) вирішив ставити купер хантер 18 модель дивлюся на супрем континентал та на дайтону - характеристики схожі, але у першого зовнішній блок 45 кг, а у дайтони - 30,5 кг - чому така різниця? Обрати супрем континентал чи взагалі не морочити голову і поставити 50-ку дайкін самий простий?
  5. Добрий вечір, вже задавав питання в консультаціях але відповідь яку хотів не отримав або не зрозумів) Є трифазний скважинний насос (на щитку в будинку на нього окремий автомат, також до нього стоять пускач АСКО ПМ 2, реле напруги і контролю фаз РНПП-311 та плавний пуск Schneider Altistart01) вирішив поставити три реле напруги (на кожну фазу окремо одне реле) на вході в будинок (три окремі на фазу а не одне трифазне - щоб не вимикало все в будинку коли лише на одній фазі висока низька напруга, що зараз буває часто). Виникла проблема - при високій напрузі нові однофазні реле спрацьовують, все добре але коли напруга повертається до потрібного значення то пристрій плавного пуску насосу не вмикається, вмикається тільки відключенням та включенням автомата насосу на щитку. Що це може бути і як вирішити? Заміною трьохфазного реле на інше? Яке б розсипало всі фази при пропаданні однієї а потім вмикало при її появі? Чи замінити плавний пуск?
  6. Дякую за відповідь, просто трифазний споживач лише один - насос, а напруга зараз гуляє часто в основному по одній з фаз - тому і поставив три реле напруги а не одне трифазне - щоб весь будинок не відключався коли наприклад на одній фазі кілька годин 260 вольт, я правильно зрозумів що реле контролю фаз при пропаданні однієї з них а потім при її появі повинно само включити плавний пуск? При пропаданні фази на ньому горить два зелених світлодіода і внизу один червоний, при появі зниклої фази - всі три зелені, червоний пропадає - але плавний пуск не включається якщо автоматом на насос не вимкнути та ввімкнути вручну
  7. Є трифазний насос (реле контролю фаз та плавний пуск стоїть) вирішив поставити три реле напруги (на кожну фазу окремо одне реле) на вході в будинок. Виникла проблема - при високій напрузі реле спрацьовує, все добре але коли напруга повертається до потрібного значення то пристрій плавного пуску насосу не вмикається, вмикається тільки відключенням та включенням вимикача на щитку. Що це може бути і як вирішити?
  8. Тобто якщо я зменшу частоту, напруга не зменшиться? Генератор з авр
  9. Добрий день, генератор бензиновий matari m7000, без навантаження показує частоту струму 54 Гц, під навантаженням 53 Гц, хочу відрегулювати щоб було 50 Гц - регулюючий частоту гвинт крутити на працюючому генераторі, чи заглушеному?
  10. В мене робили електрики - однофазний генератор - на будинку три фази - працюють два котла - а тепер саме цікаве 1) один котел коли є світло - працює тільки якщо вставити вилку саме вверх ногами 2) цей де котел коли працює генератор - пох як вилку вставляти 3) цей де котел підключений через дбж volt і акумулятор - не хоче працювати як вилку не вставляй що від мережі, зо від акумулятора котел баксі другий вайлант працює від усього тому якщо працює - не чіпай, якщо не працює - знайди грамотного електрика)
  11. Хоча якщо електрика пропадає на 6 діб - то тільки генератор
  12. Я б порадив купити дбж на 350-500 ватт та аккум гелевий на 100-150а/г - хватить на 6-10 годин живити котел, а там потихеньку підшукувати генератор, правда ціни зараз не радують - але хоч на бензині можна буде зекономити) в мене дбж volt 350 ватт та акум гелевий 100 а/г - тягне 100 ватний газовий котел (димохідний) - 8 годин
  13. Добрий вечір, підкажіть будь ласка - генератор матарі м7000 бенз, на боці в нього табло де показує напругу - так ось там завжди 222-225 показувало, але вчора чогось стало показувати Р-25, - це якийсь код помилки чи просто сегменти цифр пропали і видали таке?
×
×
  • Створити...