Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Satire

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Satire

  1. Замовив акумулятор AGM з закордону, але інвертор не встиг вибрати бо не знав що зможуть взагалі привезти, і не знав який саме куплять. Я так розумію що не всі інвертори вміють заряджати правильно agm батареї. Підкажіть хто чим користується з підтримкою зарядки agm 12v 100Ah. Якось не хочеться експерементувати за свої гроші.
  2. Теж побачив скарги що ненадійні. Може хтось порадить надійний інвертор на 1-1,5кВт із власного досвіду, згоден навіть на гібридний, якщо надійний.
  3. Доброго дня, допоможіть з вибором інвертора на двокімнатну квартиру. Із споживачів, холодильник (інверторний) + світло (світлодіодні лампи). Світло на окремому автоматі, планую підключити на вихід інвертора. Максимум можу підключити зарядку для 18650 і лампи стільникові (теж діодні). Акумулятор планую гелівий десь 100ач. Замовляти буду за кордоном (Німетчина, Польща), ось такий попався на очі, може порекомендуєте щось краще? sklep.akustrefa.pl/zasilacz-awaryjny-duzej-mocy-volt-power-sinus-12230v-15003000va-p-3186.html
×
×
  • Створити...