Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dsv2008

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dsv2008

  1. На гені є свій автомат. Лишні контакти не потрібні. А ще непогано працюють китайські АВР типу "Автомат ввода резерва TOMZN TRXNE АВР ATS 2Р 63А"
  2. Користуюся декілька років Uni-t UT203. У молодшої моделі 213С є автовідключення та датчик високої напруги.
  3. У мене теж сьогодні свято. Прийшло повідомлення на отримання інвертора, який замовляв 26 грудня. BMS 24S20 замовляв 2 січня - отримав пару днів тому. Триває робота по улаштуванню акумуляторної батареї. Чекаю на ще декілька акумів. Сподіваюся, що сьогодні вспію хоч засвітити інвертора.
  4. Зверніть увагу, дійсно більшу напругу використовувати доцільно, але 7S найдоцільніше. BMS, та, яка "смарт" і при умові розумного налаштування, зробить свою роботу і це буде подвійний захист нашого акума.
  5. То у майбутньому, випробую 24В. Панелі планую купувати весною..., а зараз як UPS.
  6. З Новим роком, шановні! Багато пропустив, вибачте, але пару днів тому знайшов відео по налаштуванню BMS. Всі, майже, питання автоматично знімаються. Посилання на відео. Замовив 24S20P. Чому? Є перспектива переходу на 48В, є можливість швидкого ремонту комірки, яка вийшла з ладу методом виключення (не впевнений), налаштовується навіть те, про що і не мріяв. НЕ РЕКЛАМА!!! На зауваження про використання 7S - дякую, так і буде. Перемога буде за нами! Слава Україні!!!
  7. Гарного, бажаю всім! Після перегляду подібного контенту, вирішив зупинитися тут. Годину тому замовив з піднебесної PowMr 3200VA 3000W. Є надія, що 2,5кВт(максимально) для нього буде по зубах. Біля півроку буду використовувати як безперебійник. Маю десяток літієвих акумів 36В, 400Вт, 11А/г, самсунг 29Е. Буду ділити їх на 24В і в паралель. Прошу пораду - яку, чи яку кількість BMS використати у даному випадку?
×
×
  • Створити...