Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

пан Дора

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про пан Дора

  • День народження 26 лютого

Персональная информация

  • Имя
    пан Дора
  • Откуда
    Слобідська Україна
  • Хобби
    винахідник вічного двигуна :-)
  • Род занятий
    лихвар
  • Автомобиль
    Land Rover Discovery Sport

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

пан Дора's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже год на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев

Recent Badges

7

Репутація

  1. Ще один прибамбас до тандиру: стіл металево-бетонний, тобто: металеві ніжки, металево-бетонна армована стільниця. Зверху стільниці три підлогові керамічни плитки та чавунна плитка призначена для того, щоб ставити гаряче. Збоку металевий прут для підвішування, наприклад, казанка тощо. Нехай вас не бентежить трохи неохайний вигляд. Все це моє господарство розташоване менш ніж за вісімнадцять кілометрів від кордону з кацапією. У тому році там господарювали усі, крім мене, тобто кацапські орки, лугандонські хробаки, ТРО, ЗСУ тощо. Були прильоти і з одного, і з іншого боку. Я не показую іншого свого господарства, чи того, що від нього лишилось, бо на те без сліз не глянеш. Тішить тільки те, що могло бути і гірше ...
  2. Совершенно согласен. Я, признаюсь честно, готовить шашлык на мангале не умею. "Тысячи" раз жарил, но он почемуто не такой. Съедобный, но не такой. Много способов маринования, и немаринования тоже, мяса перепробывал. А сосед по даче, без какого либо мангала, просто на земле разложит несколько кирпичей, сделает угли, пожарит ... Шашлык - бомба! Почему так? Я предполагаю, что у него есть чуйка по выбору мяса.
  3. В лом мангал не нужно сдавать. Шашлык в тандыре тоже великолепный получается, но имеет своеобразный вкус. Получается, что на вкус влияет способ приготовления, горячей обработки. У шашлыка с мангала свой неповторимый вкус. Поэтому для гурманов настоящего шашлыка мангал все же стоит оставить.
  4. Трохи не забув: а це у пательні (сковорідці) готовий концентрат бульйону для супу: Доречі, чавунна пательня - теж прибамбас. Це пательня "Біол". У неї з одного боку чипляеться дерв'яна ручка. Я її зняв і замість неї зробив іншу ручку (теж прибамбас), за допомогою, якої легко і зручно та безпечно ставити пательню у тандир та виймати. Якщо цікавить та ручка, то теж покажу.
  5. У тандир безпосередньо на жар поставлена чавунна пательня з кип`ятком. А над нею на хресті (теж прибамбас), вкладеному у куточки рамки (теж прибамбас, найважливіший) підвішений прибамбас з куркою.
  6. Ну і його використання: Це замаринована курка зручно розмістилася на прибамбасі.
  7. Ну і простий прибамбас, який навіть робити не треба, а можна купиту, хоча б у Епіцентрі. Там він може називатися тримачем для паперових рушників чи якось так.
  8. Різних прибамбасів до тандира у мене бангато, наприклад, складний, з двома ришітками, що виймаються і піддоном:
  9. пан Дора

    Тандыр

    А це такий тандир у мене у квартирі. Він електричний. Те, що виходить з цього тандиру, теж смачне, але до того чаклунства, яке вдається у звичайному дров`яному тандирі, йому дуже далеко.
  10. пан Дора

    Тандыр

    Ну і щоб не бути голослівним, - один з результатів використання:
  11. пан Дора

    Тандыр

    Знайшов фотки викоритання мого тандира: Закладено дрова у тандир, тобто майже цілі дерева. У міру згоряння вони перемістяться у топку.
  12. Гарна іграшка той Must. Навіщо на житло три фази? Якщо є електрокотел чи якесь устаткування, то інша справа. А для побуту однієї достатньо. У мене у квартиру 3 фази заходить, а у квартирі стоїть ПЕФ-301 НОВАТЕК. Вся квартира після нього висить на одній фазі, на тій, де нормальна напруга. Але з цим механізмом, тобто суперемикачем можна зробити і так, як тобі треба, наприклад: novatek-electro.com/ru/primery-ispolzovaniya-produkcii/ispolzovaniya-pereklyuchatelya-faz-pef.html Одну фазу з трьох треба завести через Must. Крім того, той ПЕФ рятує від перенапруги та недонапруги, що зараз актуально завдяки кацапам. Необов'язково саме цей перемикач, є інші аналогічні. У мене ПЕФ-301 з додатковими контакторами працює вже років п`ять без проблем. Знаю, що у НОВАТЕК якась занадто довга гарантія - років десять, чи що.
  13. пан Дора

    Тандыр

    Мій тандир. В середині шамотна цегла. З зовні селікатна одинарна цегла. Поміж ними базальтовий утеплювач. Незамінна річ. Проста і зручна конструкція. Внутрішня породнина: прямокутний паралелепіпед 30 см. х 30 см., висота - 60 см.. Потребує мінімальної кількості дров. Зазвичай використовуються гілки. М`ясо, шашлик, птиця, риба, овочі, борщ, суп, плов, хліб, паляниці, пиріжки тощо, абсолютно все, що можна готувати у печі, і навіть більше. Чарівний смак.
  14. У мене сигналізація Ajax, сповіщує про включення та відключення електроенергії. Як тільки ради такого сповіщення, то рішення занадто недешеве. Проте, дешевий корпоративний тариф. Іншого нажаль не знаю.
×
×
  • Створити...