Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

da_Wassa

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

da_Wassa's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже год на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • Начало популярности

Recent Badges

0

Репутація

  1. З того всього згідний з тим що з одного боку потрібно робити повторне заземлення (підсилення) нуля у ввідному щиті бо коли вимикають світло думаю що нуля немає (нема напруги між нулем і заземленням що при наявності світла в мене 8 вольт), а з другого боку то дійсно погана ідея бо зрівнювання 0 для всіх буде на моєму кабелі...
  2. Ні, в мережу ні, модель та що по темі форуму. Може, там такий гвинтик... ... Його і з середини гайка самозижимна...
  3. на столі від батареї, так і було, але ж я заземлив корпус. Можливо вхідний нуль потрібен? До речі не подумав, продзвонив щойно на вимкненому... Вхідний з вихідним нулі продзвонюються а з заземленням ні.
  4. То як це вплине на споживачів? Можна ним користуватись? Є якісь види споживачів які можуть від того зіпсутися? Також питання чи є сенс ставити ПЗВ після інвертора і як воно себе буде поводити якщо встановлено перед ним?
  5. Гарного вечора! Трохи офтоп і боюсь спровокувати хоулівар, але спитаю) довго вчора шукав яка різниця між DC та АС автоматами. Десь кажуть якщо на 24 Вольтах то можна АС ставити працюватимуть з коеф 1.4 все ж страшно АКБ напряму підключати та й інструкція каже тре... Звичайно є ще варіант з автомобільними плавкими... Але треба і розчеплювач мати... До речі запустив сьогодні свого попробувати лише на батарейках. Тьху-тьху 230 на виході є) правда по фазі 170 і 60 по нулі(брав до заземлення). Чи це нормально?
  6. Дякую. Чи вірно я розумію?Засоби комутації це: 1. переріз кабелю - 25 мм² 2. Шукаю двополюсний DC автоматичний вимикач на 100А 3. Роз'ємне з'єднання теж варто поставити? Про пікові значення треба розжувати, якщо Ваша ласка.
  7. Так по темі, пристрій гібридний інвертор... Мене хвилює DC input 24 VDC 125A...
  8. Вітання спільното! Теж став власником цього чудо пристрою. Не фахівець ні в електриці ні в електроніці, але як вище писали трохи людина-оркестр))) Вже тиждень як приїхав, а я все збираюсь з силами та компонентами... Питання наступне: якщо пише вхід батареї 24 В 125А це ж не означає що я не можу підключити батареї більшого амперажу? Просто в нього споживання обмежене на 125? І поділіться чи ставили якісь запобіжники на вхід АКБ типу автоматів постійного струму? Та де брали?
×
×
  • Створити...