Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sinoptik

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sinoptik

  1. Перепрошую, не заглядав. А отак і називається, як я написав. "Пристрій плавного пуску (автомат)". Виконаний в форм-факторі перехідника. Втикається в розетку, а в нього втикається вилка Насосної станції.
  2. Раптом комусь це буде цікаво: OLX. Пристрій плавного пуску (автомат). Ціна питання - 600 грн ($16) . Питання закрите. Генератор навіть не помічає сумісну роботу бойлера та насосної станції. Всім дякую і мирного неба. Слава Україні.
  3. Чим же він "нєпонятний" ? 3.7 номінал, 4 максималка. Інвертор (чиста синусоїда ?) Що з ним не так і чому він не зможе добре і довго ? Насосна станція. Чому можна спалити ?
  4. Тобто "нє виносітє сєбє моск" це по-Вашому нормальна фраза? ОК. Буду знати як правильно спілкуватися з незнайомими людьми. Дякую за науку (і це не стьоб). Дуже дякую.
  5. Перепрошую, можна для необізнаних простішою мовою? Насосна станція вмикається в звичайну розетку. "В розрив провода" - це між мережею і станцією чи між датчиком тиску і безпосередньо двигуном насоса ?
  6. На жаль, не можу відповісти. Та і сусід такий "знаток", що скоріш за все, теж не дасть відповіді. ( Власне кажучи, я сюди і прийщов по відповідь і виносити щось комусь не збирався. Якщо це Ваша порада, то дякую, і непогано було б, незважаючи на "гуру" якось терпиміше відноситись до тих, хто чогось не знає. Щасти.
  7. Ну, має вистачати. Генератор 3.7 кВт номінал. Інверторний, якщо що.
  8. Доброго дня. При спробі увімкнути пральну машину Бош від генератора виявив, що машина просто "не бачить" електроенергії взагалі. Жодна лампочка не світиться, не кажучи вже про роботу. За наявності е/е - все нормально. Треба робити Ф і 0 на генераторі ?
  9. Лічильник -> увідний автомат -> розетка в гаражі -> Зубр -> будинок. Обов'язково.
  10. Ні. Генератор підключений в розетку біля лічильника (після увідного автомата).
  11. Доброго дня шановне панство. Тут на форумі відповіді не знайшов, тому якщо таке є - просто покажіть де, і не кричіть про лінивих юзерів. Отже: Маю інверторний генератор, 3.7 номінал, 4.0 - мах. Маю насосну станцію Vitals, потужністю 1.1 кВт (згідно відповіді продавця, коеф. потужності станції - 1). Маю на вході, після лічильника, реле захисту Zubr D25t. При старті насосної станції напруга просідає і Зубр зпрацьовує, як йому і належить, тобто вимикає будинок (режим "Pro" у Зубра вимкнено), ну і станція , звісно, вимикається. Увімкнув насосну станцію напряму у другу розетку генератора. Те саме, при старті Зубр вимикає будинок, але хоч продовжує працювати насосна станція. ОК. Не вистачає потужності генератора. Але... При черговому відключені, сусід попросив "позичити" електрики. Добре. У сусіда глибинний насос 1.8 кВт. І тут найцікавіше: при старті насоса у сусіда, генератор навіть не "давиться". Тобто, взагалі не відчуває додаткове навантаження 1.8 кВт. Ну і, власне, питання: ЯКОГО ДІДЬКА це все відбувається? Можливо хтось щось порадить, бо вже зламав голову повністю. Дякую.
×
×
  • Створити...