Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Филичита

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Филичита's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

6

Репутація

  1. Написала Флешу, аж невдобно звертатись до людини с таким дитячим проханням. Але ж бачу, що заходив. Може воно і не так довго вирішити моє питання...
  2. Irina1969, ви ж модератор! допоможіть, будьласка!!!! Я можу розповісти про огірки самі знаєте кого, про його ж ногу хамону та баскетбол у Прибалтиці. У Саши позітіва купувала яблонкі. Чи розповісти про інтриги та скандали у секретному розділі?! АААААА!!!!! Пустіть мене!!!!!!
  3. Поштова скринька була створена під і для соцмереж і для різних форумів ще напочатку користування одноглазниками та вк та і сам мейл, мені здається, теж якась соцмережа. Скільки я туди не заходжу - я вже і не пам'ятаю. Де треба було (наприклад, Харківфорум висував вимогу змінити адресу) - адресу змінила. "андройд з обліковим записом і поштою від гугла по дефолту чи в iOS вже мейл.ру по дефолту додали?" - осьо зовсім мені не зрозуміло! "Невже не зрозуміло, хто запитує?" - запитує людина, яка давно не змінювала пароль і тому його забула!
  4. Ні, навіть під впн не можу зайти. Я туди не заходила вже ... вже .... років з 7 - то точно. Невже модератори не можуть допомогти? Вони ж там якось бачать, що цей профіль і Voglya -з одного компа. А як же тоді вираховують клонів, які заборонені?
  5. Не могу войти на форум под своим именем - забыла пароль! Я - Voglya. Наверное, в профиле старая почта mail.ru. Помогите!
×
×
  • Створити...