Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Татьяна Левченко

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Татьяна Левченко

  1. Доброго Вам дня,прошу поради ) плануємо почати будівництво,у нас також ушп по проекту. Вчора прораб приїхав і питає мене чи буде стяжка під УШП,каже що гризуни його з'їдять,потрібно чорнову залити хоча б 5 см. Порадьте що робити? що казати прорабу? Ніде не знайшла інформації про це.
  2. Дуже дякую за підказку,але тих 5м2 погоди вже не зроблять) нехай вже буде з одного виду еппс. Порадьте що взяти на відмостку? Можна цей молдавський взяти? Там же не буде такого навантаження.
  3. EPS 150 білий в таблиці ліва колонка зразки # 10-1 ÷ 10-15 ; на випробування при сертифікації ми віддавали 22-24кг/м3 ; по факту зараз виробляємо більше 25 кг/m3 (тобто показники будуть краще, ніж в протоколі) ; при необхідності при відвантаженні надамо паспорт якості з характеристиками на партію. Це відповідь консультанта,артикул не бачу.
  4. Ні,під несучі. Ми ще змінили товщину під відмостку на 50 мм,але листи положимо поперечно,60 см здалося мені замало,нехай буде 1200. Ви радите залиши все таки той під несучі? Під не несучі знайшла Hirsch eps150l,як думаєте буде норм? Перепрошую за запитання,я просто акушерка по професії,не дуже сильно розуміюся в цьому.
  5. Знайшла я такий еппс з такими характеристиками, консультант відправив сертифікат. Дякую величезне!) А з пінопластом проблема.
  6. Тільки один продавець надав фізико-технічні характеристики на еппс. Всі інші морозяться,або крутять у виска,мовляв беріть ,усі цим користуються. Додаю фото з проекту
  7. Цікавить також питання який вибрати еппс в Ушп під стіни? Все інше конструктор заповнив пінопластом ВПС 25, і теж незнаю який обрати,усі пропонують різні щільності.
×
×
  • Створити...