Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Павел Гузовский

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Павел Гузовский

  1. Я так і не зрозумів. 😀 Самий незрозумілий факт - це прозвон від L однієї розетки до L та N другої при ввімкн. автоматі. Але при цьому між L та N другої розетки прозвону нема. І напругу мультиметр показував 5V в усіх непрацюючих розетках. Дізнатися точно - це треба в теорії розбиратись, чи довбати та витягувати кабелі (бо я навіть не знаю в якій послідовності йдуть точкі, та чи є розподільчі коробки)
  2. Якбиж ))) При навчанні треба теорію вивчати А мені треба швидше😀 Під'єднав, включив - всі розетки працюють.
  3. Від'єднав та виявилось, що перші 2 розетки насправді не перші, а останні в лінії.(перестали робити) Прокинув тимчасовий провід - всі точкі окрім від'єднаних працюють. Тепер питання: Якщо я з'єднаю знову провід, який від'єднав (поверну як було), і при цьому залишу тимчасово під'єднаний провід і включу автомат - погана ідея чи можна спробувати?
  4. Всім доброго дня. Порадьте, що можна зробити. Є лінія від автомату на світло та розетки. При цьому дві перші розетки(1,2) працюють, а далі три розетки (3,4,5) та світло(6) не працюють. Чи є дози, та де вони - дізнатись поки що немає можливості. При цьому спробував мультиметром такі дії: На неробочих розетках(3,4,5) (заміряв струм - біля 5V. Робив прозвон між робочими розетками (1,2) та неробочими (3,4,5,6) При ввімкненому 2х полюсному автоматі: L(1,2) прозвон з L(3-6) та N(3-6) (???) N(1,2) прозвон з N(3-6) Коли автомат вимикаю то: L(1,2) не прозвонюється з неробоч. L та N N(1,2) прозвон з N(3-6) Між собою розетки та світло (3-6) прозвонюютьсятая як треба. L між L, та N між N, незалежно від включення автомата. Чи вірно я розумію, що десь між 2 та 3ю розетками пішло замикання? І якщо так, то чи буде працювати якщо: Перші 2 робочі розетки залишу, кабель, що іде від другої розетки на третю - я його обрізаю, а на третю проведу від щитка новий кабель. ? Прошу поради. (Вибачте, якщо незрозуміло описав ситуацію)
×
×
  • Створити...